Nicole Falciani

Uppvuxen i Stockholm med en italiensk pappa och en svensk/italiensk mamma. Började blogga som 10-åring och senaste 10 åren har jag jobbat heltid som influencer, men jag är en mångsysslare som älskar att testa nya saker. Har bland annat föreläst, varit programledare och släppt två böcker med en tredje på gång! Utöver det är jag hundgalen, har två taxar och är volontär på ett hundstall i Rom.

Yrke: Influencer och programledare
Bor: Rom, Italien
Familj: Sambo Adem och taxarna Bruno och Frank
Instagram: @nicolefalciani
Aktuell med: Släpper min tredje bok i slutet av året samt medverkar i Underdogs som sänds på SVT våren 2023.

Hej Nicole! Så kul att vi får göra den här intervjun med dig. Vi kom i kontakt när du precis hade plussat på stickan. Grattis till graviditeten! Nu är du i vecka 24 (1/10). Hur mår du nu?

Jag mår relativt bra tack.

Beskriv din graviditet med tre ord?

Läskigt, nervöst och stort

Du flyttade nyligen till Rom, berätta mer?

Jag och min sambo Adem har bott i Rom i 1,5 år och vi älskar det!! Vi bestämde oss spontant i Februari 2021 att flytta till Italien och 1:a april satt vi på flyget från Stockholm till Rom.

Hur ser dina framtidsdrömmar ut?

Vad svårt att svara på! Jag tar det mesta i livet som det kommer, men mina två stora karriärdrömmar är att få fortsätta programleda och att få skådespela.

MWL_NicoleF5.jpeg

Det är mycket i omvärlden just nu som är osäkert. Hur vill du att den värld dina barn växer upp i ska se ut?

Det är klart att jag vill att mitt barn ska växa upp i en magisk, trygg och lugn värld där allt är frid och fröjd. Dessvärre speglar inte verkligheten det men min uppgift blir att göra mitt allra bästa för att göra min dotter till en lugn och trygg person.

Du är en riktig multi tasker: influencer, programledare, författare, egen företagare och snart även mamma. Wow! Hur prioriterar du din tid och har du några rutiner som skapar balans i alltihop?

Ja, jag har alltid gillat att ha många bollar i luften och min förhoppning är att fortsätta göra det framöver också. Förmodligen i ett lugnare tempo men jag gillar ändå variationen i mitt yrke. Jag är ganska dålig på rutiner måste jag erkänna. Men när bebisen kommer är det nog läge att bli mer strukturerad.

Hur tror du att du kommer vara som förälder?

Jag kommer göra mitt bästa för att vara en lugn och harmonisk mamma men samtidigt ha tydliga regler.

Ni har gått ut med att ni väntar en dotter. Vilken egenskap vill du föra vidare till henne? Finns det någon egenskap du inte vill att hon ska ärva? ;)

Jag hoppas att hon blir en öppensinnad person men jag önskar inte att hon ärver min envishet. Då kommer jag verkligen verkligen få det tufft haha!

Du var nyligen modell åt oss. Det var så kul att få jobba ihop med dig! Har du favoriter i Boob-kollektionen du vill tipsa om?

Åh jaa!! Jag blev helt kär i era loungebyxor, de passar verkligen till allt och är sååå sköna.

MWL_NicoleF3.jpeg

Hur skulle du beskriva din gravidstil?

Min gravidstil har mest bestått av tighta stickade klänningar. Enkelt, snyggt och bekvämt.

Har du några konstiga gravidcravings som du vill dela med dig av?

Jag hade lite skumma cravings i början. Ostbågar och rött kött. Kunde äta en halv påse ostbågar om dagen. Men sen dess har jag inte haft någon speciell craving.

Till sist, vilka är dina bästa tips till andra gravida?

Lyssna på din egen kropp, var snäll mot dig själv och försök hålla igång med träningen om du kan!

Läs mer om andra mammor i serien Moms We Love här >