Kaitlyn Tru

Jag växte upp på en ranch i en liten stad utanför Texas. Min mamma var en herbalist, inredningsarkitekt och konstnär och hennes verk har alltid påverkat mig. Jag har varit väldigt aktiv inom sport och är även konstnärlig. På mitt första drömjobb jobbade jag som fotograf, så jag hade alltid med mig kameran överallt. Jag startade min första blogg år 2009 på college innan Instagram fanns och tog examen inom marknadsföring. Sedan jobbade jag lite innan jag bestämde mig för att stanna hemma med min första son Revel och bygga vår familj.

Yrke: Stylist, strateg inom marknadsföring, kreatör och ibland säljer jag vintage plagg.
Bor: Texas, USA
Familj: Min man Ryan och jag har 3 pojkar, Revel – som vi fick när vi var 21 och var barn själva – River och Roket.
Instagram: @trufolk
Aktuell med: Just nu jobbar jag med en massa häftiga varumärken, frilansar inom styling och marknadsföring rådgivning.

Kaitlyn, tack så mycket för att du tog dig tiden att prata med oss! Du är mamma till tre pojkar och din yngsta föddes i höstas. Hur mår du just nu?

Jag känner mig så tacksam för det här livet, fullt av kärlek och skönhet. Jag känner mig glad över att jobba hemifrån med fantastiska varumärken men känner mig samtidigt också väldigt trött!

Kaitlyn-Tru.jpg

Du är en riktig multitasker: mamma, partner, stylist, content creator, vintagesäljare. Wow! Hur prioriterar du det som är viktigast för dig? 

Att prioritera tycker jag ärligt talat är väldigt svårt. Dock så är familjen alltid viktigast, efter det kommer self-care som hjälper till så att jag kan göra mitt bästa och kan organisera med saker som har deadlines. 

Ditt flöde är fyllt med underbara interiörbilder som är minimalistiska men ändå varma. Vilka är dina största inspirationer när det gäller inredning?

Jag älskar Noguchis skulpturer och installationer. Och jag älskar Axel Vervoordt. Åh och det fantastiska Instagram-kontot @casagitane. Alla har en jordisk wabi-sabi känsla av minimalism som jag verkligen kan relatera till. 

Kaitlyn5.jpeg

Vilka konton följer du på sociala medier när du behöver inspiration?

 Jag driver själv ett inspirationskonto @seasonedfolk som jag ständigt uppdaterar. Jag gillar att kolla igenom det ofta bara för att hålla fast vid min egen estetiska stil. Instagram gör det så enkelt att omedvetet bli påverkad - jag försöker bara vara mig själv.

Kaitlyn6.jpeg

Du syns i vår nya vår / sommarkollektion som handlar om att bygga en grund och lägga till sina egna klassiker - vilka är dina must-have plagg för att ta dig igenom graviditet och amning?

Till graviditeten – allt som är elastiskt. Culottes, loungebyxor, osv. Jag älskar också tunikor med draperade scarfs. Till amning föredrar jag det som har lättast åtkomlighet. Amningstoppar som jag kan öppna från sidorna eller nacken och inte känner mig begränsad.

Kaitlyn2.jpeg

Favoritplagg från vår kollektion?

Er amningsskjorta! Jag bär den väldigt ofta. Det är något med en skjorta som gör att man känner sig så uppklädd. 

Du är själv trebarnsmamma. Vad är dina bästa tips för förstföderskor?

Din stil som förälder kommer att växa i samma takt som barnet. Ta bort alla dina förväntningar och allt har ett sätt att vara vackert.

Vad ser du mest fram emot de kommande månaderna?

Sommarväder helt klart. Och kanske att få lite mer frihet nu när barnen behöver mig mindre 😕hahaha. 

Läs mer om andra mammor i serien Moms We Love här >