Gabrielle Gaillard

Yrke: Social Media & Project Manager för ett hudvårdsmärke
Bor: Los Angeles, USA
Familj: Jag har två barn - Iowa (2 år) och Louie (5 månader). De är hälften amerikan och hälften fransk.
Instagram: @gaboucoup
Aktuell med: Jag njuter väldigt mycket av all tid jag har för att kunna spendera med mina barn och fokuserar på att göra saker jag länge har velat göra - som att starta min egen organisationsverksamhet!

Du är en tvåbarnsmamma som bor i Kalifornien - vad håller dig jordad nuförtiden?

Det kan verkligen vara svårt att komma ihåg att göra något för mig själv. Jag har insett att vara utomhus och omgiven av naturen gynnar min mentala klarhet och lycka. Jag känner mig så lyckligt lottad att bo någonstans där vädret är fint den större delen av tiden. Jag gillar att gå på hajks ensam, ta långa promenader med barnen runt området där vi bor eller att åka till stranden. Att känna lite sol och frisk luft gör att jag mår bra.

Hur skulle du beskriva dig själv?

Som en mamma som fortfarande försöker förstå allt! Jag lär mig mycket om mig själv för varje år och jag märker att jag känner mig mer och mer som "mig själv" med tidens gång. Jag upptäcker fortfarande vem jag är och vem jag vill vara, vilket arv jag lämnar för mina barn och deras barn. Förutom dessa djupa grejer tror jag att min familj och vänner skulle beskriva mig som en generös, osjälvisk och stark kvinna som alltid vill att dem som finns omkring henne kan skratta och känna sig genuint älskade.

Gabrielle-Gaillard.jpg

Vad är dina bästa stylingtips för nya eller blivande mammor?

Bär det som känns bekvämt för dig och håll det enkelt! Ett par svarta gravidleggings kan fungera med allt! Bär dina leggings med en lång, oversized t-shirt eller skjorta och matcha med en oversized kavaj/jacka för en elegant ’’på språng’’ look.

Gabrielle2.jpeg

Hur har din egen stil utvecklats (om alls) sen du blev mamma?

Min stil har inte utvecklats så mycket. Jag känner fortfarande att jag kan klä mig som jag gjorde tidigare om jag verkligen vill, men just nu älskar jag oversized kläder och matchande sets. Jag brukade köpa kläder utan att tänka på hur de kommer att hålla eller vilken påverkan de har på miljön. Men nu kommer jag att köpa väldigt få specifika plagg som jag vet att jag kommer att kunna bära i årtionden och till och med att kanske mina barn kan ta över dem!

Gabrielle1.jpeg

Vilket är ditt favoritplagg ur vår SS21-kollektion?

Så mycket att älska! Om jag var tvungen att välja skulle jag välja er bikini. Jag älskar passformen och jag gillar att bära bikinitoppen som en sport-BH. Jag skulle para ihop den med cykelbyxorna, en oversized kavaj och lägg till ett par sneakers på det och där har vi min favorit sommarlook!

Det enda rådet du önskar att du fick innan du blev mamma?

Resa, resa, resa! Så mycket du bara kan! (Menar inte att du inte kan resa efter att ha fått barn, det är bara mycket svårare att resa med dem eller att ens resa utan dem eftersom du inte vill vara borta från dem!) Och skynda dig inte! Tiden rusar redan förbi och du kommer aldrig att få tillbaka den. Var närvarande i varje ögonblick, ta in allt och lagra det i den värdefullaste delen av hjärnan.

Läs mer om andra mammor i serien Moms We Love här >