Hoppa till innehållet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser och returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Hyber och Boob i samarbete – nu blir det möjligt att hyra kläder för graviditet och amning

Hyber och Boob – två pionjärer inom hållbarhet och medveten konsumtion, inleder ett samarbete och gör det möjligt att hyra kläder med smart multifunktion för graviditet och amning.

Genom samarbetet kommer ett antal av Boobs populäraste produkter att finnas tillgängligt för uthyrning via Hybers plattform. Företagen hoppas tillsammans etablera ett nytt konsumentbeteende där hyra kläder blir ett självklart alternativ för den blivande och nyblivna mamman.

Hyber är en hyrtjänst för barnprodukter med lång hållbarhet men kort användningsperiod. 2015 startades Hyber med visionen om att bli den tryggaste uthyrningsplattformen för barnprodukter. Att barn växer ur sina kläder i snabb takt är ett problem som föräldrar tidigare ofta löst genom att köpa nya kläder. För att skapa ett mer hållbart system erbjuder Hyber istället en digital uthyrningstjänst baserat på ett kurerat utbud av produkter som gör det möjligt för barnfamiljer att dela barnprodukter.

Nu inleder Hyber ett samarbete med Boob – ett svenskt varumärke vars mission är att stärka kvinnor under graviditet och amning genom att erbjuda hållbara lösningar, gjorda med omtanke både om mamman som ska bära plagget och kommande generationer. Sedan 2000 har Boob legat i framkant med smart design och hållbara produkter för den medvetna mamman.

Två olika paket att hyra - Amningskläder eller Gravidkläder

I och med samarbetet blir båda bolagen pionjärer i att göra det möjligt att hyra kläder för graviditet och amning. Sortimentet består av två paket som man hyr i 3 månader; ”Gravidpaketet” och ”Amningspaketet” bestående av tre plagg i respektive paket. Väl utvalda för att passa behoven i respektive fas i mamma-resan.

HyberInText.jpg

Genom partnerskapet med Boob utökar Hyber sitt produktutbud till att erbjuda medlemmarna produkter från graviditet och genom alla småbarnsår. – Vi på Hyber letar alltid efter nya sätt att förenkla livet för barnfamiljer eller blivande barnfamiljer på ett hållbart sätt. Vi är därför så glada att presentera vårt partnerskap med Boob Design. Vi delar liknande grundvärderingar och målgrupp och med vårt samarbete kan vi nu tillgängliggöra uthyrning av gravid- och amningsplagg till en bredare målgrupp, berättar Olivia Rothschild, en av Hybers grundare.

Tidigare i år genomförde Hyber en undersökning bland bolagets medlemmar för att djupdyka i efterfrågan kring just uthyrning av amnings- och gravidkläder och undersöka vad målgruppen efterfrågar. Resultatet talar sitt tydliga språk och har legat till grund för de produkter som har valts. Tre av fyra mammor angav att hyra gravid- och amningskläder känns helrätt och 65 % är mest intresserade av att hyra basplagg.

– Vi är stolta att introducera möjligheten att hyra gravid- och amningskläder. Vi är ödmjuka inför utmaningen att etablera ett nytt beteende i denna produktkategori och ser fram emot att bana väg för detta nya, medvetna, bekväma och hållbara sätt att konsumera, fortsätter Olivia Rothschild.

För Boob innebär samarbetet att ta ytterligare ett steg mot en mer cirkulär affär. – På Boob är vi stolta över att våra plagg sedan starten har haft ett högt andrahandsvärde och ofta använts av både två, tre och ibland fler mammor än så. Att nu kunna erbjuda möjligheten att hyra våra plagg ser vi som ett sätt att ta större ansvar för och utöka vår cirkulära affär och vi är stolta att göra det med Hyber som är proffs och pionjärer inom området, berättar Mia Seipel, VD och Creative Director på Boob Design.

Om Hyber

Hyber grundades 2015 med visionen om att bli den tryggaste uthyrningsplattformen för barnprodukter. Alla kan vi göra små saker för att göra planeten bättre och när många gör det tillsammans kan vi göra stor skillnad. Hyber startades av just av den anledningen och tillsammans med tusentals hybrande familjer i Sverige gör Hyber en märkbart stor skillnad för planeten. Hybers mission är att skapa förtroende för cirkulär uthyrning så att fler barn kan växa upp med kvalité och samtidigt göra miljön en tjänst.

Hyr Boob-plagg genom Hyber här >

Din vara ligger nu i varukorgen