Hoppa till innehållet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser & returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Frakt & Leverans

🌳 Klimatkompenserade leveranser

Vi klimatkompenserar för alla våra leveranser och returer inom Sverige. Detta innebär ingen extra kostnad för dig som kund, och vi gör det oavsett vilket fraktsätt du valt. Vår klimatkompensation görs i samarbete med PostNord och Airmee.

Fraktkostnad

Fraktfritt på beställningar över 699 SEK, annars 49 SEK.

Leverans - utlämningsställe

Dina varor skickas som paket med PostNord. Du får ett paket-ID för ditt paket i din leveransbekräftelse och du kan enkelt spåra paketet. 

Leverans - hemleverans kvällstid

Vi erbjuder hemleverans kvällstid via Airmee för städerna: Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Uppsala, Enköping, Västerås, Jönköping och Borås.

Leveranstid

Order som kommer in före kl 12.00 skickas normalt samma dag eller dagen därpå. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Observera dock att det i enstaka fall kan dröja längre och vi reserverar oss för upp till 10 dagars leveranstid. Orders som kommer in efter kl. 12.00 på fredagar skickas normalt på måndagen påföljande vecka.

Ej uthämtade paket

För paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för tur- och returfrakt, administrations- och fakturaavgift.

Skador på produkt eller transportskador

Om varan skadas eller kommer bort under transporten är Boob Design AB betalningsansvarig. Har du fått en skadad eller trasig vara så måste detta meddelas inom 14 dagar. Upptäcker du att paketet är skadat när du hämtar det hos ditt postombud skall du anmäla det direkt till respektive speditör. Om du upptäcker skador senare kan du kontakta oss på shop@boobdesign.com.

Din vara ligger nu i varukorgen