Hoppa till innehållet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser & returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Vår historia

Idén till Boob föddes en kall, blåsig höstdag 1999 när jag såg min syster amma sin nyfödde son, med nordanvinden svepande kring magen. Där och då insåg jag att mammor, som alla superhjältar, förtjänar den rätta utrustningen.

Lösningen blev Boobs patenterade amningsplagg, som blivit en favorit bland mammor världen över. Och det var bara början. Idag gör vi kläder för mammor i alla stadier, med smart dubbelfunktion för graviditet och amning.

VÅR FILOSOFI

När du köper ett plagg från Boob köper du ett plagg som är producerat med omtanke. En del av den kan du själv se och känna när du bär plagget. Det du kanske inte ser är omtanken om dem som berörs av vår produktion, människorna och miljön. För oss är den självklar. Vare sig vi är privatpersoner eller företag, så har vi alla makten att göra val som jobbar för eller emot en framtid. Vi på Boob gör kläder som är för framtiden.

Jag hoppas att du hittar kläder hos oss som blir favoriter i din mamma-garderob. När du känner att du själv inte längre har användning för ditt Boob-plagg; ge det till en vän, sälj det second hand eller skänk det till välgörenhet. Våra kläder är gjorda för att användas och tvättas och älskas, om och om igen. 

XOXO Mia Seipel


boob-mia-aw19.jpg

Din vara ligger nu i varukorgen