Hoppa till innehÄllet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

đŸŒ± Klimatkompenserade leveranser och returer

SprÄk:

Vid byte av sprÄk gÀller inte din kundvagn lÀngre. Vill du byta sprÄk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:
BH-guide

Guide till vÄra amningsbhar

Alla kvinnor Àr olika och vÄra kurvor och former gör oss unika, inte minst nÀr vi vÀntar barn, och mÄnga vÀxer ur sin vanliga BH redan tidigt i graviditeten. DÀrför kan en BH som anpassar sig efter dig och dina kurvor hela vÀgen genom graviditet och amning vara ett klokt val bÄde för dig och miljön. Vi har flera typer av BH:ar. Alla Àr flexibla och sitter lika skönt hela vÀgen genom graviditet och amning.

Vilken amnings-BH ska jag välja?

Vilken modell som passar dig bäst beror på olika saker. Bröstens storlek, till exempel. Har du stor byst kan det vara skönt med en amnings-BH som ger ett fast stöd och avlastar. Är brösten mindre kan en nättare modell passa perfekt. Vi har märkt alla modeller med soft, medium, firm och extra firm support så att du enkelt hittar rätt. Var du vill använda din amnings-BH spelar också roll. På gymmet, i parken, hemma med bebisen? Vi har en amnings-BH för varje behov och tillfälle.

Många mammor tycker det är skönt att ha på sig amnings-BH hela tiden, dag som natt. Då kan det kan vara bra att ha fler än en BH, så att du alltid har en ren och torr till hands.

Behöver du hjälp att hitta rätt BH så är du välkommen att kontakta oss på shop@boobdesign.com så hjälper vi dig!

Amnings-BH med soft support

Amnings-BH med medium support

Amnings-BH med firm support

Amnings-BH med extra firm support

Din vara ligger nu i varukorgen