Hoppa till innehållet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser och returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Guide till våra gravidbyxor

Vi tror på att göra kläder som fyller ett syfte – eller flera. Och vi kan inte tänka oss något som är viktigare än att du ska få känna dig lika bekväm som snygg före, under och långt efter graviditeten. Därför vi har designat våra gravidbyxor och gravidleggings! Tillverkade av hållbara och flexibla material är de sköna som mysplagg men passar lika bra på jobbet och festen.

Kostymbyxor gravid

Vår bästsäljande byxa är en skräddad gravidbyxa som gör sig lika bra med dina vardagssneakers som jobbloafers. Figurnära passform över stussen och raka ben i smickrande ankellängd med pressveck fram och bak.

Svarta gravidbyxor kostym


Loungebyxor gravid

Ord kan inte beskriva hur sköna de här byxorna är – de måste upplevas. Av mjuk och följsam lyocelljersey med har långa, vida byxben med vackert draperat fall. Den höga midjemudden, helt utan skavande sömmar, sitter lika skönt före, under och efter graviditet och är extra snäll mot dig som har förlösts med kejsarsnitt.

Mjuka gravidbyxor lounge


Utsvängda gravidbyxor

Dessa utsvängda gravidbyxor räddar din vardag och passar lika bra till vardags som till fest. Tillverkade i en följsam kvalitet som behåller passformen och sitter lika skönt före, under och efter graviditeten. Designade med långa utsvängda ben och hög midjemudd som kan bäras upp- eller nedvikt.

Maternity-pants-flared.jpg


Raka gravidbyxor

Ett nyckelplagg som får hela garderoben att funka. De optimala byxorna för alla tillfällen, stilar och former. Med ett rakt, smalt ben och en bred mudd i midjan som du enkelt viker upp eller ner över magen, efter behag.

Svarta raka gravidbyxor


Gravidleggings

Ett par sköna gravidleggings är en oumbärlig bas i din gravidgarderob. Våra leggings är beprövade och älskade av mammor världen över. De är tillverkade av ett material som är så mjukt och följsamt att du nästan glömmer att du har dem på dig.
 

Maternity-leggings_02721.jpg


Gravidshorts

Det här gravidshortsen du inte kommer få nog utav. Helt enkelt för att de är otroligt sköna och designade för att sitta lika fint före, under och efter graviditeten. Med vida ben och en något lägre midjemudd håller du dig sval även varmare dagar.

Svarta gravidshorts


Cykelbyxor gravid

90-talsfavoriten cykelbyxan har i vår version en bred midjemudd som kan bäras upp- eller nedvikt över magen och är designade för att sitta lika fint före, under och efter graviditeten. Extra mjuk och snäll för dig som har förlösts med kejsarsnitt. 

Gravidcykelbyxor

 

UPPTÄCK ALLA GRAVIDBYXOR >
Läs mer om hur du väljer rätt storlek i vår storleksguide >

 

Din vara ligger nu i varukorgen