Hoppa till innehållet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser och returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:
Menstrosor - hur funkar det?

Menstrosor - hur funkar det?

Menstrosor är ett bra val för miljön, plånboken och inte minst för ditt underliv. Med Imses OEKO-TEX® certifierade menstrosor slipper oroa dig för läckage. Tack vare att den absorberande funktionen är insydd i trosan sitter skyddet på plats och orsakar inte minsta lilla skav. Menstrosorna är snälla och skonsamma mot din hud och dina slemhinnor vilket gör dem helt perfekta att använda när du genomgått en förlossning. För att passa dina olika flöden finns Imses menstrosor med olika absorptionsförmåga.

Efter förlossningen kommer du ha avslag i några veckor och ofta avråds man från att använda till exempel tampong eller menskopp. Vårt systerbolag Imses bekväma menstrosor är då ett perfekt alternativ. Och när din mens sedan dyker upp igen kommer du garanterat tycka att menstrosor är det mest bekväma valet - vi lovar! Nu kan du shoppa ett urval av Imses populära menstrosor hos oss på Boob.

Vanliga frågor om menstrosor:

"Hur tvättar man menstrosor?"

Efter användning sköljer du trosorna i kallt vatten och vrider ur dem. Sedan kan du välja att tvätta dem direkt alternativt förvara dem i Imses praktiska Wet bags eller hängtorka dem tills det är dags att tvätta nästa gång. Imses menstrosor kan maskintvättas i 60 grader tillsammans med din övriga tvätt. Skippa gärna sköljmedel då det kan påverka trosans absorptionsförmåga. Efter tvätt låter du trosorna hängtorka - då håller de längre. Om du använder torktumlare eller torkskåp, kör i så fall på låg temperatur.

"Hur många menstrosor behöver man ha?"

Du behöver inte gå över till att använda endast menstrosor på en gång utan testa dig fram och se hur det känns. Vi rekommenderar är du startar med 2-3 par trosor för att testa vad som passar dig. Annat som påverkar hur många menstrosor du behöver ha är såklart ditt flöde och dina tvättmöjligheter. Ett par menstrosor kan givetvis tvättas och användas vid flera tillfällen under en menstruation. Det fina är att varje gång du ersätter ett engångsskydd med ett återanvändbart gör du ett bra val för miljön.

"Hur ofta behöver man byta menstrosor?"

Här finns det inget enkelt svar - det är väldigt individuellt och beror på både flöde och vilken absorptionsförmåga dina menstrosorna har. Vanligtvis håller ett par menstrosor för användning i 8-16 timmar.

Shoppa menstrosor här >


Dessa styles hittar du hos Boob:

Din vara ligger nu i varukorgen