Amningsbhar

Bäst i test amningsbh

En amningsbh ska klara av många moment för att utses till vinnare i kategorin "bäst i test amningsbh". En vinnande amningsbh ska vara hållbar, bekväm och flexibel. Kroppen ändras mycket under graviditet och amning och det ställer höga krav på en amningsbh. Det måste också vara enkelt att komma åt bröstet och amma. Vi är stolta över att under flera års tid blivit utsedd till vinnare i kategorin "bäst i test amningsbh" och det sporrar oss att jobba ännu hårdare med att fortsätta leverera de bästa amningsbharna, producerade med omtanke för dig, din bebis och moder jord.

Amningsbh för dygnets alla timmar

En skön amningsbh är ett måste under amningen, och framförallt under första tiden med din bebis. Det kan bli många timmar amning i början och därför är det viktigt med en amningsbh som både är skön och smidig. Våra amningsbhar är gjorda i hållbara material och med en smart amningsfunktion med enkel åtkomst till dina bröst. Välj mellan olika modeller, supportgrad och storlekar efter behov. En amningsbh är en bra investering och vi rekommenderar att åtminstone ha två olika modeller att byta mellan. Våra amningsbhar är så sköna de blivit många mammors favoriter även efter graviditeten och amningen. Upptäck alla våra mjuka och flexibla plagg i kategorierna mammakläder, gravidkläder och amningskläder.

Behöver man en amningsbh under graviditeten?

Under graviditeten är kroppen under en ständig förändring, och något som du snart kommer märka är att brösten blir större och känsligare. Behöver man en speciell bh under graviditeten? Det är såklart en smaksak men vi rekommenderar att du redan under graviditeten köper en mjuk och skön gravidbh som senare även kan användas som en amningsbh. Lägg bygelbhn åt sidan och satsa på komfort - du kommer inte att ångra dig. Vi tänker hållbarhet i allt vi gör, och därför har vi skapat gravidbhar och amningsbhar som du kan använda under hela graviditeten, eventuell amning/pumpning och långt efteråt. Alla kroppar är olika och vi har därför ett brett sortiment av olika typer av bhar som passar under graviditeten.