Hoppa till innehållet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser och returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:
Babymoon - allt du behöver veta

Babymoon - allt du behöver veta

Babymoon är ett fenomen som blivit väldigt populärt och ger de blivande föräldrarna ett andrum innan bebisen är född. Läs allt om babymoon här!

Vad är en Babymoon?

Oavsett om du är gravid för första, andra eller kanske tredje gången är den första tiden med en liten nyfödd bebis omtumlande med många känslor och prövningar - både fysiskt och psykiskt. Som blivande förälder har du en fantastisk men också utmanade tid framför dig och det kan vara svårt under graviditeten att föreställa sig vad som väntar. Babymoon är ett fenomen som blivit väldigt populärt på senaste tid och ger dig som blivande förälder en chans att ta en välförtjänt paus från alla krav och måsten innan bebisen är född.

Något som alla föräldrar tampas med i början med en nyfödd bebis är bristen på sömn, och därför kan en babymoon vara precis vad som behövs för att ladda betterierna! En babymoon handlar helt enkelt om att ta sig tid för vila och återhämtning innan det nya kapitlet börjar.

Vad kan du göra på din babymoon?

En Babymoon behöver inte vara en utomlandsresa med maxad budget och lyx utan kan vara en staycation i din egna stad, en helg på ett spa eller varför inte åka ut till landet och ha en helg ute i naturen. Ta en välförtjänt semester med partner, kompisar eller familj och se till att vila och ha det mysigt tillsammans.

Babymoon - semester innan din bebis är född

Läs vår intervju med stylisten Julia Stridh i intervjuserien Moms we love

När är bästa tiden för en babymoon?

Det finns såklart inga regler för när du ska ta en babymoon. Men vill du kunna njuta extra mycket av din babymoon är det såklart bäst att ta semestern när du har kommit över de värsta gravidsymptomen. De flesta gravida känner sig mest på topp under andra trimestern men givetvis funkar även tredje trimestern då du faktiskt kanske behöver det som mest. Tänk bara på att inte planera in den för sent in i graviditeten, eftersom bebisen kan födas innan beräknat födelsedatum.

Plaggen att ta med på din babymoon

Som du kanske har förstått handlar babymoon om avkoppling och vila. Avkopplig kan naturlgtvis vara olika för olika personer, men något som är gemensamt är bekväma och avslappnande kläder. Se nedan våra bästa plagg som ger 100% avkoppling till din kropp, vare sig du vill vara ute i naturen för lugnare aktivitet eller ligga raklång i soffan framför Netflix.

Din vara ligger nu i varukorgen