Hoppa till innehållet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser & returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Returer

🌱 Att tänka hållbart och miljösmart är något vi gör kontinuerligt. Returer är dessvärre ett växande miljöproblem och vi jobbar ständigt med att förbättra våra produkter och vår produktinformation på siten för att minska antalet returer. Om du har frågor, funderingar, eller feedback hur vi tillsammans kan minska antalet returer - hör av dig till oss!

Ibland händer det såklart, att ett plagg inte passar eller inte är som man tänkt sig - och då har du givetvis alltid 30 dagars returrätt! Läs nedan hur du returnerar.

  • Fyll i returorsak på retursedeln.
  • Retur via PostNord: Klista på den medföljande returetiketten och lämna in ditt paket till närmaste PostNord-ombud.
  • Retur via Airmee (endast för Stockholm, Göteborg och Malmö): Om du fått din order levererad med Airmee och bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö kan du enkelt boka en upphämtning av din retur via Airmee. Instruktioner får du från Airmee i ett sms efter de har levererat din order. Airmee har själva med sig en returetikett.
  • Kostnad för retur är 59 SEK, summan debiteras när vi hanterar din retur.
  • Produkten som returneras ska vara i oanvänt och oskadat skick, samt ha alla etiketter och eventuell originalförpackning kvar.
  • Då vi mottagit och godkänt returen återkommer vi till dig via e-post och informerar om återbetalning.
  • Normalt tar det ca två-tre veckor från att du skickat din retur till oss innan du erhåller återbetalning.

Byten

Vi hanterar tyvärr inte byten. Om du önskar byta något, vänligen gör en retur och lägg en ny order. Om du använt en rabattkod eller fått något annat erbjudande på din första order och endast vill byta storlek, kontakta oss så applicerar vi samma rabatt på din nya order.

Återbetalning

Återbetalning sker med samma betalsätt som du använde när du handlade. Vi betalar tillbaka värdet för returnerade varor men återbetalar inte den eventuella fraktkostnaden eller andra avgifter som tillkom i den ursprungliga beställningen. Normalt tar det ca två-tre veckor från att du skickat din retur till oss innan du erhåller återbetalning.

Vid betalning med faktura från Klarna: vänligen notera att du som kund är ansvarig för att din betalning kommer in i tid till Klarna, vi betalar inga förseningsavgifter. Om du gjort en retur till oss vänligen logga in hos Klarna www.klarna.se eller kontakta Klarna 08-120 120 10 för att skjuta upp din betalning. Du kan även betala fakturan så justerar vi beloppet när vi mottagit returen.

Reklamation eller felaktig vara

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du få en felaktig vara så ber vi dig kontakta oss så fort som möjligt via epost. Meddela oss vad som är fel med plagget och ta gärna en bild av produkten där felet syns. Vi kommer att kontakta dig med information om hur vi tar ärende vidare. 

Din vara ligger nu i varukorgen