Hoppa till innehållet

🌱 Klimatkompenserade leveranser och returer

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser och returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Julklapp till en gravid eller nybliven mamma

Letar du efter något att unna dig själv eller den perfekta julklappen till en gravid kompis eller kanske till någon som precis blivit mamma? Komfort är A och O under både graviditeten och första tiden hemma med en liten bebis. Vi har de perfekta julklapparna som varje gravid eller nybliven mamma behöver! Se våra 5 tips nedan på julklappar som garanterat blir en succé under granen.


En Amnings-BH i hållbart material

En amnings-bh som är mjuk, hållbar och med en enkel amningsfunktion är varje mammas dröm. Ett plagg som kommer nötas på varje dag och som behöver hålla hög kvalité och god komfort – under dygnets alla timmar. Den perfekta julklappen som kan bäras genom graviditeten, vidare genom amning och ännu längre än så.

Shoppa amnings-bh >

Giftpage_Underdelar.jpg

Vi har gravidbyxor och gravidleggings så sköna att vi valt att döpa dom till Once-on-never-off. Perfekt julklapp till den nygravida när de vanliga byxorna inte passar längre. Var steget före och unna dig eller någon annan ett par byxor som kommer att älskas varje dag!

Shoppa underdelar >

Giftpage_Klänningar.jpg

Vill du satsa på något festligare är vårt tips – en klänning! Vi har klänningar som passar både under graviditeten och amning och som jobbar dubbelt utan att ge avkall på vare sig komfort, funktion eller stil. Varför inte köpa en klänning i julklapp som kan bäras på nyårsafton?

Shoppa klänningar >

Giftpage_Toppar.jpg

Även om den gravida eller nyblivna mamman inte vill ändra hela sin garderob efter sin nya kropp, är bastoppar något som alltid uppskattas. Perfekt att ha under en stickad tröja, en skjorta eller en kavaj. Passar utmärkt för växande magar och med enkel åtkomst vid amning. Addera några amningstoppar till mammagarderoben och underlätta kommande klädångest.

Shoppa toppar >

Giftpage_Activewear.jpg

En aktiv gravid mamma eller en mamma som behöver sköna och fuktabsorberande plagg för svettiga barnvagnspromenader? Vi har plaggen som garanterat underlättar vid alla aktiviteter. Det är självklart viktigt med vila både under och efter graviditeten, men när det väl är dags att komma igång - se till att det görs med de bästa förutsättningarna.

Din vara ligger nu i varukorgen