Hoppa till innehållet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser & returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Julklapp till en gravid eller nybliven mamma

Letar du efter den perfekta julklappen till en gravid kompis eller kanske till någon som precis blivit mamma? Komfort är A och O under både graviditeten och första tiden hemma med en liten bebis. Vi har de perfekta julklapparna som varje gravid eller nybliven mamma behöver! Se våra 5 tips nedan på julklappar som garanterat blir en succé under granen.


En Amnings-BH i hållbart material

En amnings-bh som är mjuk, hållbar och med en enkel amningsfunktion är varje mammas dröm. Ett plagg som kommer nötas på varje dag och som behöver hålla hög kvalité och god komfort – under dygnets alla timmar. Den perfekta julklappen som kan bäras genom graviditeten, vidare genom amning och ännu längre än så.

Shoppa amnings-bh >

 

Sköna gravidbyxor och gravidleggings

Vi har gravidbyxor och gravidleggings så sköna att vi valt att döpa dom till Once-on-never-off. Perfekt julklapp till den nygravida när de vanliga byxorna inte passar längre. Var steget före och unna henne ett par byxor som hon kommer älska varje dag!

Shoppa underdelar >

 

Klänning med smart dubbelfunktion

Vill du ge bort något festligare är vårt tips – en klänning! Våra klänningar passar både under graviditeten och amning och är ett plagg som hon själv kanske inte har på radarn. Varför inte ge en klänning i julklapp som hon kan senare bära på nyårsafton?

Shoppa klänningar >

 

Amningstoppar till basgarderoben

Även om den gravida eller nyblivna mamman inte vill ändra hela sin garderob efter sin nya kropp, är bastoppar något som alltid uppskattas. Perfekt att ha under en stickad tröja, en skjorta eller en kavaj. Passar utmärkt för växande magar och med enkel åtkomst vid amning. Addera några amningstoppar till mammans garderob och underlätta kommande klädångest.

Shoppa toppar >

 

Träningskläder för den lätta gravidträningen eller mammaträningen

En aktiv gravid mamma eller en mamma som behöver sköna och fuktabsorberande plagg för svettiga barnvagnspromenader? Vi har plaggen som garanterat underlättar vid alla aktiviteter. Se till att hon vilar både under och efter graviditeten, men när hon väl vill komma igång - se till att hon gör det med de bästa förutsättningarna.

Din vara ligger nu i varukorgen