Hoppa till innehållet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser & returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:
Boob hållbara kläder för mammor som tränar eller yogar

Boob - hållbara kläder för yogamammor

Många mammor yogar sig igenom graviditeten eller använder träningsformen som ett skonsamt sätt att komma tillbaka i rörelse efter en graviditet. Svenska mammamärket Boob:s klädkollektion är specialanpassad för en kropp i förändring och innehåller även en active wear-kollektion med funktionsplagg för mammor som yogar eller håller sig aktiva genom annan träning. En het nyhet hösten 2016 är BH:n Fast Food Free - en yogainspirerad amnings-bh med smart dubbelfunktion för graviditet och amning.

En kropp i förändring ställer naturligtvis extra krav på träningsplagg - att ska de vara flexibla och samtidigt funktionella. Boobs kollektion av active wear - speciellt anpassad för aktiva mammor - består av smarta, innovativa plagg i funktionsmaterial, som gör livet snyggare, roligare och enklare för gravida och ammande mammor som vill röra på sig. Även i den övriga klädkollektionen finns många mjuka och stretchiga plagg, perfekta för en yogamamma, att välja på. Precis som sin målgrupp strävar Boob dessutom efter att göra val som är så hållbara som möjligt för framtiden och nästa generation. Därför tillverkas alla nyheter i hållbart material, såsom ekologisk bomull, lyocell och återvunnen polyester och polyamid. Hela kollektionen är dessutom certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX® för att garantera att plaggen är testade för farliga kemikalier .  

Boobs yogafavoriter

FAST FOOD BH FREE
Höstens yogainspirerade gröna nyhet är BH:n Fast Food Free tillverkad i hållbart material. Det är den optimala seamless-BH:n för yogamammor som sitter lika bra under både graviditet som under amning. Den har urtagbara pads och extra bred support under bysten. Smarta clips gör det enkelt at öppna BHn och komma åt att amma. Fast Food Free är tillverkad i 62% återvunnen polyamid, 31% polyester och 7% elastan.  

FAST FOOD SOFT SPORT-BH   
Fast Food Soft Sport-BH gjord i ett snabbtorkande och fukttransporterande funktionsmaterial av återvunnen polyamid. BH:n är seamless, justerbar och flexibel för att kunna användas hela vägen genom graviditet och amning. Fast Food Soft Sport-BH ger ordentligt stöd (firm support), har brottarrygg för maximal rörelsefrihet och är försedd med smidig funktion för amning. BH:n är tillverkad i hållbart material - 37% återvunnen polyamid, 37% återvunnen polyester, 21% polyamid och 5% elastan.

ONCE-ON-NEVER-OFF LEGGINGS  
Leggings med hög vikbar mudd som passar lika bra både före, som under och efter graviditet. Tack vare flexibel passform, och ett fukttransporterande material som andas, är dessa ett par perfekta och långlivade träningsleggings för yoga och all typ av träning. Tillverkade av hållbart material - 95% lyocell och 5% elastan.

FLATTER ME LINNE
Ett linne med rynkat parti nedtill på sidorna gör att det sitter fint över magen, både under graviditeten och efteråt. Linnet är försett med Boobs smarta funktion för amning och är tillverkat i mjukt, skönt och stretchigt hållbart material - 95% lyocell och 5% elastan.  

B.WARMER SWEATSHIRT 
En långärmad tröja där bröstpartiet är fodrat med en värmande fleece för att förhindra risken för mjölkstockning. B.Warmer tillverkas i hållbart material av 95% ekologisk bomull och 5 % elastan. Fleecefodret över bysten är gjort av 100% polyester tillverkad av återvunna PET-flaskor.

Hållbarhet

Hela Boobs kollektion är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Det är en garanti för att plaggen är testade för farliga kemikalier – kläder man tryggt kan bära närmast huden och sin bebis, även vid träning och när man svettas. Alla nyheter i höst/vinter-kollektionen 2016 är gjorda av hållbart material och all bomull är ekologisk. Sedan 2008 har Boob lyckats gå från 20 procent till 83 procent hållbara material utan att tumma på design och funktion. Målet är att den siffran ska bli 100 procent. Boobs produkter produceras i Europa.

Torsdag 1 september, 2016

 

Din vara ligger nu i varukorgen