Hoppa till innehållet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser & returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:
Boob hållbart mode - fiskenät blir till nya badkläder

Gamla fiskenät blir till nya badkläder hos Boob

Boob bidrar till att rena haven och minska sopberget när fiskenät och gamla mattor blir badkläder i vår- och sommarkollektion 2016. Alla plagg i badkollektionen har Boobs smarta dubbelfunktion för gravida och ammande och är tillverkade i hållbart material av ECONYL®-garn och elastan. ECONYL®-fibern är en återvunnen polyamid – som regenererats av bland annat återvunnet marint skräp.

Genom att simma i Boobs badmode bidrar man till att rena haven och minska sopberget. Badkollektionen är tillverkad avECONYL® -garn - en polyamid som till 100 procent är tillverkad av återvunnet avfall. Exempelvis fiskenät som blivit kvar i haven och mattor som gjort sitt. Även Boobs sportlinne, Fast Food Sportlinne, är tillverkat i samma hållbara material. Plaggen är mjuka, stretchiga och snabbtorkande – utmärkta egenskaper för just bad- och sportmode.

Övergivna fiskenät skräpar ner haven och stör havsmiljön. Inom ECONYL® Regeneration System samlar initiativtagare somHealthy Seas in marint skräp i form av övergivna fiskenät. Fiskenäten regenereraras sedan, tillsammans med annat avfall, till ECONYL®-garn som blir nya hållbara textilprodukter, till exempel Boobs badkläder.

Boobs produktion 2015 bestod till 83 procent av hållbara material och alla nyheter för vår- och sommar 2016 är tillverkade i hållbara material. Boobs produkter är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. och tillverkas i Europa. ECONYL®-fibern tillverkas till 100 procent av återvunnet avfall och industrispill.

Boobs bad och active wear i återvunnen polyamid

09403-ss17-2

FAST FOOD TANKINI 
Set med tankini-topp och bekväm bikinitrosa. Tankinin är försedd med Boobs smarta funktion för amning. Tack vare en dragsko framtill på tankinin kan passformen justeras över bysten så att den sitter lika smickrande under såväl graviditeten som amning. Smala, reglerbara axelband som också kan bäras som halterneck eller helt tas bort. Snabbtorkande, klortåligt material.

FAST FOOD BADDRÄKT 
Baddräkt med dubbelfunktion för graviditet och amning försedd med Boobs smarta omlottfunktion. Tack vare en dragsko i nederkant av omlotten kan passformen justeras över bysten. Baddräkten är gjord i mjukt stretchmaterial, som även är nabbtorkande och klortåligt. Smala, avtagbara och reglerbara axelband som också kan bäras som halterneck  eller helt tas bort.

FAST FOOD SPORTLINNE 
Sportlinne med dubbelfunktion för graviditet och amning. Linnet har brottarrygg för maximal rörelsefrihet. Linnet är gjort i snabbtorkande funktionsmaterial, tillverkat av återvunnen polyamid. Materialet andas och leder effektivt bort fukt när du tränar på gymmet, joggar eller tar en långpromenad med vagnen.

Onsdag 6 april, 2016

Din vara ligger nu i varukorgen