Hoppa till innehållet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser & returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:
Svenska klädmärket Boob får amerikanska föräldrars pris

Svenska Boob får amerikanska föräldrars pris

Svenska klädföretaget Boob har fått utmärkelsen PTPA Media Award för sin Fast Food Sport-BH. Det här är Boobs fjärde PTPA-pris för något av sina plagg med dubbelfunktion för graviditet och amning.

Boob har fått priset PTPA Media Award för sin sport-bh med amningsfunktion, Fast Food Sport-BH, som lanserades 2015. PTPA (Parent Tested Parent Approved) Media är, med sina över 70 000 aktiva deltagare, Nordamerikas största oberoende föräldrarcommunity där produkter testas och utvärderas. Frivilligt engagerade föräldrar utvärderar produkterna i sina egna hem och pris delas ut till de produkter med högst samlat betyg.   

- Vi gör kläder, med smart funktion, som fyller ett syfte och en utmärkelse som amerikanska PTPA är ytterligare ett kvitto på att vi verkligen lyckats. USA är en bra marknad för oss där vi ökat stabilt, men också ser att vi har stor potential att växa. Just sport- och funktionskläder för gravida och ammande var något vi såg saknades. Nu har vi riktigt bra säljresultat och fantastisk feedback från slutkund på vår active wear-kollektion, i hållbara material, som vi lanserade 2015, säger Mia Seipel, VD och grundare på Boob.

Boobs kläder har sålts i USA sedan 2002. Det började med en återförsäljare i New York och nu finns produkterna runt om i landet samt genom online-aktörer som exempelvis Nordstrom. Amerikanska kändisar som Minnie Driver, Tori Spelling och Gwen Stefani har burit, och blivit fångade på bild med, Boobs plagg när de varit gravida och ammat.

Boob har tidigare mottagit utmärkelsen PTPA Media Award för produkterna B.Warmer Hoodie (år 2010), Nursing/Maternity Singlet (år 2010) och Fast Food Bra (år 2014).

FAST FOOD SPORT BH 
Fast Food Sport-BH erbjuder alla funktioner en bra sport-BH bör ha – och är dessutom försedd med en smart amningsfunktion. Den är bekväm och flexibel samtidigt som den ger ordentligt stöd. BH:n har avlastande vadderade axelband och brottarrygg för maximal rörelsefrihet. Fukttransporterande och snabbtorkande funktionsmaterial, 74% polyamid och 26% elastan, i dubbla lager, ger maximal support utan att kompromissa med komforten. Fast Food Sport-BH är, precis som resten av Boobs kollektion, certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Fredag 12 februari, 2016

 

Din vara ligger nu i varukorgen