Hoppa till innehållet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser & returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:
Boob höst och vinterkollektion av mammakläder 2016

Boob höst/vinter 2016 – en tidlös kollektion med plats för livet

Svenska klädföretaget Boob presenterar för höst och vinter 2016 en kollektion som, med smarta funktioner och genomtänkt design, lämnar utrymme för livet som mamma och för personlig stil. Hela klädkollektionen är dessutom gjord i hållbara material* och tillverkad i Europa.

Svenska Boob har sedan 15 år tillbaka specialiserat sig på att göra kläder som anpassar sig efter mammors liv och kroppar i förändring. Med tidlös design, tillverkad av hög kvalitet, gör Boob kläder som kan leva länge och användas, tvättas och älskas av fler än en mamma. Hösten/vintern 2016 presenterar Boob en smart  kollektion, med dubbelfunktion för graviditet och amning, som lämnar utrymme både för livet och bärarens personlig stil.

- Du behöver inte en helt ny garderob när du är gravid eller ammar. Bara den rätta. Vi vet att ett par sköna underdelar, tillsammans med flexibla och amningsvänliga toppar och klänningar, kan rädda vardagen och göra livet som mamma både enklare och skönare. Men funktionen måste vara införlivad i en design som gör att man känner sig snygg och fri att behålla sin personliga stil, säger Mia Seipel, grundare och VD på Boob.

Omtanken om såväl mamman som bär plaggen som nästa generation och miljön är viktig på Boob – att göra kläder för framtiden. Boobs plagg ska kunna användas under flera graviditeter, gå i arv och nötas på av många mammor.

- Höst/vinter 2016 är vi extra stolta att dessutom presentera en klädkollektion helt gjord i hållbara material*. Allt för att göra det enkelt för våra kunder att göra ett så hållbart val som möjligt, säger Mia Seipel.

Hela klädkollektionen är gjord av hållbara material, tillverkad i Europa och certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. 

* Boobs hela klädkollektion är gjord av hållbara material såsom ekologisk bomull, lyocell, återvunnen polyester och polyamidmed ett undantag: en stickad jumper tillverkad av Merino-ull, ett material som Boob inte klassar som hållbart.

Måndag 16 maj, 2016

 

Din vara ligger nu i varukorgen