Hoppa till innehållet

Just nu: 20% rabatt med kod SUMMERTREAT20

Fri frakt vid köp över 699 SEK

20% rabatt under helgen med kod SUMMERTREAT20

🌱 Klimatkompenserade leveranser & returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Chari-Tee – vårens statement T-shirt för kvinnors rättigheter

Våren 2020 är Chari-Tee från Boob tillbaka i ny tappning. Med det spegelvända trycket ”Damn you´re a good mother” och smarta funktioner är det en statement T-shirt som jobbar för kvinnor i alla led. Den här säsongen går 10% av intäkterna oavkortat till Kvinna till Kvinna, en ideell organisation som arbetar för kvinnors rättigheter i 20 länder runt om i världen.

Chari-Tee från Boob är designad för att jobba för kvinnor i alla led. Designad för att rymma växande gravidmagar och med smart amningsfunktion dold under framstycket samtidigt som det spegelvända trycket Damn you’re a good mother! ger daglig pepp. 10% av varje såld tröja går oavkortat till Kvinna till Kvinna. En organisation som har arbetat för kvinnors rättigheter världen över i 25 år. I dag är Kvinna till Kvinna en av världens främsta kvinnorättsorganisationer med 100 partnerorganisationer på plats i områden drabbade av krig och konflikt. Kvinna till Kvinna jobbar för att stärka kvinnors inflytande och makt, sätta stopp för våld mot kvinnor och skapa förutsättningar för alla kvinnor att ta makt över sina egna liv.

 

”2020 har Boob funnits i 20 år och att underlätta livet för kvinnor har varit vårt fokus sedan starten. Vi är stolta över att inleda året med samarbetet med Kvinna till Kvinna och kunna bidra till att sätta ljus på deras viktiga arbete för kvinnors rättigheter. Att stötta kvinnor är att ett sätt att bidra till en hållbar framtid vilket är helt i linje med vårt övriga arbete på Boob.” Säger Mia Seipel, VD och Kreativ chef på Boob.

 

”Kvinnors rättigheter behöver försvaras, överallt och varje dag. Vi lever i en värld där var tredje kvinna utsätts för våld eller övergrepp någon gång under sin livstid. 12 miljoner flickor gifts bort i barnäktenskap varje år. Och i 15 länder är det tillåtet för män att stoppa sina fruar från att ta ett jobb. Det är naturligtvis helt oacceptabelt att det ser ut på det här sättet och det är därför Kvinna till Kvinna finns. Vi jobbar varje dag för att stärka kvinnors rättigheter, och vi välkomnar Boobs initiativ att lyfta fram frågan och engagera sina kunder. Tillsammans kommer vi ett steg närmare vår vision om en jämställd värld där alla kvinnor har makten över sina egna liv.” Säger Petra Tötterman Andorff, generalsekreterare på Kvinna till Kvinna.

 

Chari-Tee
Finns i storlek: XS-XL
Material: 100% ekologisk bomull
Pris: 499 kr

 

 

Din vara ligger nu i varukorgen