Hoppa till innehållet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser & returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Höstens statement T-shirt för mammor – Design Emelie Törling

Höstens Chari-Tee från Boob är designad av artisten och designern Emelie Törling. Med det spegelvända trycket ”Damn you’re a good mother!” och smarta funktioner ger Chari-Tee en välförtjänt boost till alla mammor. Fem procent av intäkterna för varje såld Chari-Tee går till den ideella organisationen Every Mother Counts.

Chari-Tee är en statement T-shirt med flera fiffiga funktioner. Designad för att för att sitta lika fint under både graviditet och amning. Tillverkad i ekologisk bomull och med en smart amningsfunktion, dold under framstycket. Fem procent av intäkterna för varje såld Chari-Tee går oavkortat till Every Mother Counts, en ideell global organisation som arbetar för att göra graviditet och förlossning säkert för alla mammor, överallt. Säsongens Chari-Tee från Boob är designad av artisten och designern Emelie Törling.
 

-Vit t-shirt är det bästa jag vet. Min önskan är att T-shirten jag designat ska bli plagget som den ammande mamman väljer om och om igen när hon tittar i sin garderob på morgonen. Trycket målade jag för hand med pensel och oljefärg för att jag ville att det skulle kännas mänskligt, säger Emelie Törling om sin design av säsongens Chari-Tee. 

Läs hela intervjun med Emelie här.
 

- Chari-Tee är ett återkommande koncept som vi startade våren 2018. Den här säsongen samarbetar vi med Emelie Törling, en inspirerande kvinna och mamma som delar vår värdegrund om hållbarhet, säger Mia Seipel, grundare och Kreativ chef Boob.
 

Chari-Tee
Material: 100% ekologisk bomull
Finns i storlek: S-L
Rek ca pris: 499 SEK

 

 

Din vara ligger nu i varukorgen