Hoppa till innehållet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser & returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Boob Vår/Sommar 2019 – 100% Hållbart

Boobs kollektion Vår/Sommar 2019 är grönare än någonsin. Hela kollektionen är gjord av hållbara material. En unik siffra som placerar Boob i framkant bland hållbara modemärken. Trogna sitt DNA fortsätter Boob att göra kläder som är hållbara, även när det gäller design och kvalitet. Det här är en kollektion med plagg väl värda sin investering, designade med smart dubbelfunktion för graviditet och amning.

Boobs kollektion Vår/Sommar 2019 är grönare än någonsin. Hela kollektionen är gjord av hållbara material. En unik siffra som placerar Boob i framkant bland hållbara modemärken. Trogna sitt DNA fortsätter Boob att göra kläder som är hållbara, även när det gäller design och kvalitet och satsar på långlivade plagg med dubbelfunktion för graviditet och amning. Vårkollektionen  innehåller tidlösa Breton-ränder, klassiska byxor och basmodeller som The-shirt såväl som nyheter som Scirocco klänningen och Breeze-modellerna i tunna material perfekta för varma sommardagar. För mammor som letar efter det optimala arbetsplagget som samtidigt är smickrar, är Amelia jumpsuit och Depot klänning säkra kort. I den här kollektionen presenteras också Soft support sports leggings, som erbjuder både det stöd och den motivation som nyblivna mammor i farten uppskattar. 
 

-2008 tog vi ett aktivt beslut att ersätta alla material med miljövänliga alternativ. Tio år senare är vi stolta över att vara i en ledande position när det kommer till hållbarhet och att kunna presentera en kollektion där samtliga plagg är tillverkade i hållbara material, säger Mia Seipel, grundare och kreativ chef på Boob.
 

Färgskalan är eklektisk i mjuka nyanser som Green surf, Lavender och Vintage indigo vid sidan av kraftfullare Sweet fuchsia, Orchid och Poppy.

 

Din vara ligger nu i varukorgen