180820 - Boob x Every Mother Counts - Kläder för hela mammaresan!
Hoppa till innehållet

Boob använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

OK
Language:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Boob presenterar statement t-shirts som boostar både mammor och partners

Nu presenterar Boob "Chari-Tees", två t-shirts som ger både mammor och deras partners lite välförtjänt daglig pepp. Dessutom går fem procent av intäkterna för varje såld "Chari-Tee" till Every Mother Counts, en ideell organisation som arbetar för att göra graviditet och förlossning säkert för mammor, överallt i världen.

Ända sedan starten för 17 år sedan har Boob jobbat för att underlätta livet och vardagen för mammor genom att göra kläder som kombinerar mode med smarta funktioner för graviditet och amning. Nu presenterar Boob "Chari-Tees" - två riktiga garderobshjältar i 100% ekologisk bomull . En designad för mammor, med rum för växande magar och dold amningsfunktion. Den andra i en unisex passform som klär alla typer av partners. De spegelvända trycken ”Damn you’re a good mother!” och ”Damn you’re a good partner!” ger en daglig pepp till både mammor och partners.

Som ett ytterligare statement går fem procent av intäkterna för varje såld Chari-Tee till Every Mother Counts, en ideell organisation som arbetar för att göra graviditet och förlossning säkert för alla mammor, överallt, genom utbildning, stöd och proaktiv hälsovård.

-Vi är stolta att presentera ytterligare en ny innovation och klassiker för mammor och deras partners och fantastiskt glada över att vi, i samarbete med Every Mother Counts, även kan bidra till att stötta mammor världen över, säger Mia Seipel, grundare och kreativ chef på Boob.

"Chari-Tee Mother” kostar 499 kr och kommer i storlek XS-XL. "Chari-Tee Partner" kostar 499 kr och kommer i storlek S-XL.

boob-chari-tee-mother-aw18-press.jpg

 

 

Din vara ligger nu i varukorgen