180109 - Boob x Every Mother counts - Kläder för hela mammaresan!
Hoppa till innehållet

Boob använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

OK
Language:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Boob presenterar en statement T-shirt som boostar alla mammor

Ända sedan starten för 17 år sedan har Boob jobbat för att underlätta livet och vardagen för mammor genom att göra kläder som kombinerar mode med smarta funktioner för graviditet och amning. Nu presenterar Boob The-shirt, en välgörande statement T-shirt i 100% ekologisk bomull. En ny garderobshjälte med rum för en växande mage och amningsfunktion inbakad i designen. Det spegelvända trycket, ”Damn you’re a good mother!” ger en daglig pepp till alla mammor!

Som ett ytterligare statement för mammor går fem procent av intäkterna för varje såld The-shirt med tryck till Every Mother Counts, en ideell organisation som arbetar för att göra graviditet och förlossning säkert för alla mammor, överallt, genom utbildning, stöd och proaktiv hälsovård.

-Vi är stolta att presentera ytterligare en ny innovation och klassiker för mammor och fantastiskt glada över att vi, i samarbete med Every Mother Counts, även kan bidra till att stötta mammor världen över, säger Mia Seipel, grundare och kreativ chef på Boob.

The-shirt/”Damn you’re a good mother!” kostar 499 kr och kommer i storlek XS-XL.

 

boob-chari-tee-590-885

 

 

Din vara ligger nu i varukorgen