Wonton klänning | Outlet 70 | Boob Design - Kläder för hela mammaresan!
Hoppa till innehållet

Boob använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

OK
Language:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Wonton dressnavy

Färg

300 kr
999 kr
| Betalning & Leverans
Wonton dressnavy (1) - Outlet 70
Wonton dressnavy (2) - Outlet 70
Wonton dressnavy (3) - Outlet 70
Wonton dressnavy (4) - Outlet 70

Wonton klänning

Klänningen som förenklar. Suveränt skuren för att passa alla former – med och utan mage. Och alla tillfällen - över byxor till jobbet, med klackar till festen. Knytbandet i sidan ger fin form och den smarta amningsfunktionen är lätt åtkomlig via en dold öppning i ett lagt veck i sidan. Materialet är smidig lyocell med vackert fall.


Färg

300 kr
999 kr
| Betalning & Leverans

MER OM PLAGGET

  • Längd från axeln 101 cm i stl M
  • Hållbart material: 94% lyocell och 6% elastan
  • Fintvätt 40°
  • Certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Tillverkad i Grekland av Savas

SMART AMNINGSFUNKTION

Smart amningsfunktion via en dold öppning under lagt veck med knyt i ena sidan.

Wonton dressnavy


Hållbara material

Hela vår kollektion är gjord i hållbara material som alla är spårbara från fiber till färdig produkt. Läs mer om våra hållbara material här.


Ansvarsfull produktion

Vår tillverkning sker i Portugal, Turkiet, Italien, Grekland, Indien och Marocko. Vi ställer höga krav på våra leverantörer vad gäller miljömässigt och socialt ansvar och samarbetar enbart med fabriker som respekterar vår Code of Conduct. Vi jagar inte bara bästa pris och de snabbaste leveranserna. Vi strävar efter att bygga långsiktiga och nära relationer med leverantörer som delar våra grundläggande värderingar om mänskliga rättigheter och omsorg om miljön


Plagg testade för skadliga kemikalier

För oss är det viktigt att våra plagg inte innehåller några skadliga kemikalier. Därför kräver vi att våra leverantörer efterföljer EUs kemikalielagstiftning, REACH. Våra plagg är även certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Det är ett certifikat som innebär att samtliga beståndsdelar i plaggen är testade för hälsofarliga ämnen. En garanti för kläder du tryggt kan bära närmast huden och din bebis.


Du gillar kanske också

Din vara ligger nu i varukorgen