The-shirt klänning | Outlet 70 | Boob Design - Kläder för hela mammaresan!
Hoppa till innehållet

Boob använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

OK

Fri frakt över 699 kr

Få först. Betala sen.  klarna_4.png

Language:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

The-shirt dressblack

Färg

270 kr
899 kr
| Betalning & Leverans
The-shirt dressblack (1) - Outlet 70
The-shirt dressblack (2) - Outlet 70
The-shirt dressblack (3) - Outlet 70
The-shirt dressblack (4) - Outlet 70
The-shirt dressblack (5) - Outlet 70

The-shirt klänning

En klänning att känna dig välklädd i, från morgon till kväll. Perfekt i sin enkelhet, med rena linjer, rund halsringning och kort ärm. Ett extra lager tyg i framstycket ger fin passform, både med och utan gravidmage. Det döljer också den smarta amningsfunktionen, som du lätt kommer åt via en centrerad öppning. Materialet är smidig lyocell med fin lyster och vackert fall.


Färg

270 kr
899 kr
| Betalning & Leverans

MER OM PLAGGET

  • Längd från axeln 115 cm i stl M
  • Hållbart material: 100% lyocell
  • Maskintvätt skontvätt/fintvätt 40°, torktumlas ej, plantorkas. Plagget kan krympa upp till 8%, dvs något mer än normalt.
  • Certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Tillverkad i Portugal av Irmaos Rodrigues

SMART AMNINGSFUNKTION

Smart amningsfunktion tack vare dubbelt tyg över bysten och en dold mittöppning under.

The-shirt dressblack


Hållbara material

Hela vår kollektion är gjord i hållbara material som alla är spårbara från fiber till färdig produkt. Läs mer om våra hållbara material här.


Ansvarsfull produktion

Vår tillverkning sker i Portugal, Turkiet, Italien, Grekland, Indien och Marocko. Vi ställer höga krav på våra leverantörer vad gäller miljömässigt och socialt ansvar och samarbetar enbart med fabriker som respekterar vår Code of Conduct. Vi jagar inte bara bästa pris och de snabbaste leveranserna. Vi strävar efter att bygga långsiktiga och nära relationer med leverantörer som delar våra grundläggande värderingar om mänskliga rättigheter och omsorg om miljön


Plagg testade för skadliga kemikalier

För oss är det viktigt att våra plagg inte innehåller några skadliga kemikalier. Därför kräver vi att våra leverantörer efterföljer EUs kemikalielagstiftning, REACH. Våra plagg är även certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Det är ett certifikat som innebär att samtliga beståndsdelar i plaggen är testade för hälsofarliga ämnen. En garanti för kläder du tryggt kan bära närmast huden och din bebis.


Du gillar kanske också

Din vara ligger nu i varukorgen