Liv blus | Outlet 70 | Boob Design - Kläder för hela mammaresan!
Hoppa till innehållet

Boob använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

OK

Fri frakt över 699 kr

Få först. Betala sen.  klarna_4.png

Language:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Liv blousesea blue

Färg

210 kr
699 kr
| Betalning & Leverans
Liv blousesea blue (1) - Outlet 70
Liv blousesea blue (2) - Outlet 70
Liv blousesea blue (3) - Outlet 70

Liv blus

En topp att andas ut i. Generöst skuren för att sitta lika fint med och utan babybula. Du kommer enkelt åt att amma via två sidöppningar som är helt dolda i vecken framtill. Materialet är silkigt len lyocell, med lite tyngd som ger vackert fall.


Färg

210 kr
699 kr
| Betalning & Leverans

MER OM PLAGGET

  • Längd från axeln 62 cm i stl M
  • Hållbart material: 100% lyocell
  • Fintvätt 40°
  • Certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Tillverkad i Grekland av Savas

SMART AMNINGSFUNKTION

Amningsfunktion via två sidöppningar som döljs under vecken framtill. 

Liv blousesea blue


Hållbara material

Hela vår kollektion är gjord i hållbara material som alla är spårbara från fiber till färdig produkt. Läs mer om våra hållbara material här.


Ansvarsfull produktion

Vår tillverkning sker i Portugal, Turkiet, Italien, Grekland, Indien och Marocko. Vi ställer höga krav på våra leverantörer vad gäller miljömässigt och socialt ansvar och samarbetar enbart med fabriker som respekterar vår Code of Conduct. Vi jagar inte bara bästa pris och de snabbaste leveranserna. Vi strävar efter att bygga långsiktiga och nära relationer med leverantörer som delar våra grundläggande värderingar om mänskliga rättigheter och omsorg om miljön


Plagg testade för skadliga kemikalier

För oss är det viktigt att våra plagg inte innehåller några skadliga kemikalier. Därför kräver vi att våra leverantörer efterföljer EUs kemikalielagstiftning, REACH. Våra plagg är även certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Det är ett certifikat som innebär att samtliga beståndsdelar i plaggen är testade för hälsofarliga ämnen. En garanti för kläder du tryggt kan bära närmast huden och din bebis.


Du gillar kanske också

Din vara ligger nu i varukorgen