Haley poloklänning | Outlet 70 | Boob Design - Kläder för hela mammaresan!
Hoppa till innehållet

Boob använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

OK

Fri frakt över 699 kr

Få först. Betala sen.  klarna_4.png

Language:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Haley polo dressmagnet

Färg

300 kr
999 kr
| Betalning & Leverans
Haley polo dressmagnet (1) - Outlet 70
Haley polo dressmagnet (2) - Outlet 70
Haley polo dressmagnet (3) - Outlet 70
Haley polo dressmagnet (4) - Outlet 70
Haley polo dressmagnet (5) - Outlet 70

Haley poloklänning

Avspänd elegans som håller hela vägen. Från morgon till kväll, genom graviditet och amning. Med polokrage och skräddade detaljer som manschetter med slits och breda knytband. Banden ger både fin form och döljer Boobs klassiska amningsomlott. Klänningen är  gjord i mjuk, ekologisk bomull.


Färg

300 kr
999 kr
| Betalning & Leverans

MER OM PLAGGET

  • Längd från axeln 104 cm i stl M
  • Hållbart material: 92% ekologisk bomull och 8% elastan
  • Maskintvätt 40°
  • Certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Certifierad enligt GOTS
  • Tillverkad i Portugal av Irmaos Rodrigues

SMART AMNINGSFUNKTION

Smart omlottöppning över bysten som gör det enkelt, bekvämt och snudd på osynligt att amma. Den öppnas enkelt med ena handen och lämnar den andra fri för barnet.

Haley polo dressmagnet


Hållbara material

Hela vår kollektion är gjord i hållbara material som alla är spårbara från fiber till färdig produkt. Läs mer om våra hållbara material här.


Ansvarsfull produktion

Vår tillverkning sker i Portugal, Turkiet, Italien, Grekland, Indien och Marocko. Vi ställer höga krav på våra leverantörer vad gäller miljömässigt och socialt ansvar och samarbetar enbart med fabriker som respekterar vår Code of Conduct. Vi jagar inte bara bästa pris och de snabbaste leveranserna. Vi strävar efter att bygga långsiktiga och nära relationer med leverantörer som delar våra grundläggande värderingar om mänskliga rättigheter och omsorg om miljön


Plagg testade för skadliga kemikalier

För oss är det viktigt att våra plagg inte innehåller några skadliga kemikalier. Därför kräver vi att våra leverantörer efterföljer EUs kemikalielagstiftning, REACH. Våra plagg är även certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Det är ett certifikat som innebär att samtliga beståndsdelar i plaggen är testade för hälsofarliga ämnen. En garanti för kläder du tryggt kan bära närmast huden och din bebis.


Du gillar kanske också

Din vara ligger nu i varukorgen