A.O klänning | Outlet 70 | Boob Design - Kläder för hela mammaresan!
Hoppa till innehållet

Boob använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

OK
Language:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

A.O dressblack

Färg

240 kr
799 kr
| Betalning & Leverans
A.O dressblack (1) - Outlet 70
A.O dressblack (2) - Outlet 70

A.O klänning

A.O = All Occasions och namnet ljuger inte: den här klänningen håller stilen hela vägen. Från morgon till kväll, genom graviditet och amning. Figursydd och försedd med fina detaljer som bystveck och sprund i sidorna, lika snygg som klänning eller tunika över byxor. Gjord i en aning stadigare lyocell som är stretchig nog för gravidmagen. Boobs klassiska amningsomlott ligger dold i livet och gör det enkelt att komma åt. 

(Är du mittemellan storlekar rekommenderar vi att du väljer den större storleken, eftersom klänningen är gjord i en Punto di Roma-stickning som är mindre stretchig än våra vanliga klänningstyger.) 


Färg

240 kr
799 kr
| Betalning & Leverans

MER OM PLAGGET

  • Längd från axeln 100 cm i stl M
  • Hållbart material: 86% lyocell, 12% polyamid och 2% elastan
  • Fintvätt 40°
  • Certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Tillverkad i Turkiet av Gülteks

SMART AMNINGSFUNKTION

Smart omlottöppning över bysten som gör det enkelt, bekvämt och snudd på osynligt att amma. Den öppnas enkelt med ena handen och lämnar den andra fri för barnet.

A.O dressblack


Hållbara material

Hela vår kollektion är gjord i hållbara material som alla är spårbara från fiber till färdig produkt. Läs mer om våra hållbara material här.


Ansvarsfull produktion

Vår tillverkning sker i Portugal, Turkiet, Italien, Grekland, Indien och Marocko. Vi ställer höga krav på våra leverantörer vad gäller miljömässigt och socialt ansvar och samarbetar enbart med fabriker som respekterar vår Code of Conduct. Vi jagar inte bara bästa pris och de snabbaste leveranserna. Vi strävar efter att bygga långsiktiga och nära relationer med leverantörer som delar våra grundläggande värderingar om mänskliga rättigheter och omsorg om miljön


Plagg testade för skadliga kemikalier

För oss är det viktigt att våra plagg inte innehåller några skadliga kemikalier. Därför kräver vi att våra leverantörer efterföljer EUs kemikalielagstiftning, REACH. Våra plagg är även certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Det är ett certifikat som innebär att samtliga beståndsdelar i plaggen är testade för hälsofarliga ämnen. En garanti för kläder du tryggt kan bära närmast huden och din bebis.


Du gillar kanske också

Din vara ligger nu i varukorgen