Chari-Tee | Outlet 50 | Boob Design - Kläder för hela mammaresan!
Hoppa till innehållet

Boob använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

OK

Fri frakt över 699 kr

Få först. Betala sen.  klarna_4.png

Language:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Chari-tee/Motherpoppy

Färg

150 kr
499 kr
| Betalning & Leverans
Chari-tee/Motherpoppy (1) - Outlet 50
Chari-tee/Motherpoppy (2) - Outlet 50
Chari-tee/Motherpoppy (3) - Outlet 50
Chari-tee/Motherpoppy (4) - Outlet 50
Chari-tee/Motherpoppy (5) - Outlet 50

Chari-Tee

Chari-Tee är den ultimata peppen och presenten till dig själv och andra mammor som behöver en påminnelse att ”Damn you’re a good mother!” Dessutom går 5% av intäkten till Every Mother Counts, en idéell organisation vars mål är att göra graviditet och förlossning säkra för alla mammor, överallt. Tröjan är gjord för att sitta lika fint med och utan gravidmage. Den har rå halsringning och en smart amningsfunktion, dold under framstycket. Den är gjord i mjuk ekologisk bomull och finns i två färger - en till dig och en till din kompis, kanske?


Färg

150 kr
499 kr
| Betalning & Leverans

MER OM PLAGGET

  • Längd från axeln 64 cm i stl M
  • Hållbart material: 100% ekologisk bomull
  • Maskintvätt 40°
  • Certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Certifierad enligt GOTS
  • Tillverkad i Grekland av Savas

Smart amningsfunktion

Smart amningsfunktion tack vare dubbelt tyg över bysten och en dold mittöppning under.

Chari-tee/Motherpoppy


Hållbara material

Hela vår kollektion är gjord i hållbara material som alla är spårbara från fiber till färdig produkt. Läs mer om våra hållbara material här.


Ansvarsfull produktion

Vår tillverkning sker i Portugal, Turkiet, Italien, Grekland, Indien och Marocko. Vi ställer höga krav på våra leverantörer vad gäller miljömässigt och socialt ansvar och samarbetar enbart med fabriker som respekterar vår Code of Conduct. Vi jagar inte bara bästa pris och de snabbaste leveranserna. Vi strävar efter att bygga långsiktiga och nära relationer med leverantörer som delar våra grundläggande värderingar om mänskliga rättigheter och omsorg om miljön


Plagg testade för skadliga kemikalier

För oss är det viktigt att våra plagg inte innehåller några skadliga kemikalier. Därför kräver vi att våra leverantörer efterföljer EUs kemikalielagstiftning, REACH. Våra plagg är även certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Det är ett certifikat som innebär att samtliga beståndsdelar i plaggen är testade för hälsofarliga ämnen. En garanti för kläder du tryggt kan bära närmast huden och din bebis.


Du gillar kanske också

Din vara ligger nu i varukorgen