Hoppa till innehållet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser & returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

20 ÅR I EN VÄRLD AV MAMMOR

I 20 år har vi på Boob jobbat med fullt fokus på mammor i alla former och faser. Och vi upphör aldrig att fascineras av den fantastiska resan det innebär att vara gravid och bli förälder. Det är i den och i mammors behov vi hittar vår inspiration. Läs mer om vår egen resa här.

Idén till Boob föddes en blåsig höstdag när jag såg min syster Lotta amma sin nyfödda son Emil med nordanvinden svepande kring magen. Det såg hiskeligt kallt ut och jag tänkte att man borde kunna göra plagg där man enkelt kommer åt bröstet och kan amma smidigt. Ett år senare, hösten 2000, hade jag den första leveransen av Boob amningstoppar hemma på lagret. Vilket då var detsamma som min garderob hemma i lägenheten. Nu var det bara att börja sälja.

 

 

 

Sagt och inte gjort. Inköparna på de stora varuhusen och kedjorna var, fullt förståeligt, tveksamma till den nya och helt oprövade innovationen men med support och order från mindre återförsäljare kom Boob ut på marknaden och vi nådde våra första kunder. 

Mammor är en fantastisk målgrupp, en naturkraft. De söker lösningar på problem som kan förenkla vardagen och hittar de något som fungerar delar de mer än gärna med sig och tipsar vidare. För en entreprenör med obefintlig marknadsföringsbudget var ni, de där första Boob-mammorna, ovärderliga. Ryktet spreds och inom loppet av ett par år såldes Boob av återförsäljare världen över.

 

 

 

Att det nu har gått mer än 20 år sedan jag sydde den allra första Boob-tröjan hemma på symaskinen känns overkligt. Mycket och inget är sig likt. Att hitta smarta lösningar som gör livet lättare för kvinnor under graviditet och amning är fortfarande vår mission. Och att skapa och tillverka våra kläder med omtänksamhet om både människor och miljö är, och har alltid varit, en självklarhet. Samtidigt som vi har lyxen att varje dag få möta nya kunder och få följa med på nya fantastiska mamma-resor. Det är det som ger mig, och oss alla på Boob, inspiration att hela tiden hitta nya smarta lösningar som är hållbara både för dig som är mamma och för framtiden.

Hoppas vi ses på resan framåt! Och har du tankar, idéer och feedback på hur vi kan bli bättre? Maila oss på info@boobdesign.com

XOXO Mia Seipel, grundare av Boob

 

 

 

Din vara ligger nu i varukorgen