Byten & Returer | Boob Design - Kläder för hela mammaresan!
Hoppa till innehållet

Få upp till 30% rabatt i vår Black Friday Rea!

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Returer

Att tänka hållbart och miljösmart är något vi gör kontinuerligt. Returer är dessvärre ett växande miljöproblem och vi jobbar ständigt med att förbättra våra produkter och vår produktinformation på siten för att minska antalet returer. Om du har frågor, funderingar, eller feedback hur vi tillsammans kan minska antalet returer - hör av dig till oss!

Ibland händer det såklart, att ett plagg inte passar eller inte är som man tänkt sig - och då har du givetvis alltid 30 dagars returrätt! Läs nedan hur du returnerar.

Returer

  • Som kund har du alltid 30 dagars returrätt.
  • Fyll i returorsak på följesedeln som medföljde ordern.
  • Retur via PostNord: Klista på den medföljande returetiketten och lämna in ditt paket till närmaste PostNord-ombud.
  • Retur via Airmee: Om du fått din order levererad med Airmee kan du enkelt boka en upphämtning av din retur. Instruktioner får du från Airmee i ett sms efter de har levererat din order. Du har möjlighet att välja tid och dag för upphämtning av din retur. Airmee har själva med sig en returetikett.
  • Kostnad för retur är 59 SEK oavsett paketets storlek och vikt, summan debiteras när vi hanterar din retur.
  • Produkten som returneras ska vara i oanvänt och oskadat skick, samt ha alla etiketter och eventuell originalförpackning kvar.
  • Notera kolli-ID på paketet som du sänder i retur till oss och be om kvitto så kan paketet enkelt spåras. 
  • Då vi mottagit och godkänt returen återkommer vi till dig via e-post och informerar om återbetalning.

 

Flerprodukts-erbjudande

För produkter köpta i något av våra flerprodukts-erbjudanden, där en eller flera varor returneras, kommer du att betala fullpris för den/de varor som du väljer att behålla. Fullpriset kommer att dras från återbetalningsbeloppet. Om du returnerar hela köpet får du pengarna tillbaka för hela köpet.

Byten

Vi hanterar inte byten. Om du önskar byta något, vänligen gör en retur och lägg en ny order.

Återbetalning

Återbetalning sker med samma betalsätt som du använde när du handlade. Vi betalar tillbaka värdet för returnerade varor men återbetalar inte den eventuella fraktkostnaden eller andra avgifter som tillkom i den ursprungliga beställningen. Normalt tar det ca två-tre veckor från att du skickat din retur till oss innan du erhåller återbetalning.

Vid betalning med faktura från Klarna: vänligen notera att du som kund är ansvarig för att din betalning kommer in i tid till Klarna, vi betalar inga förseningsavgifter. Om du gjort en retur till oss vänligen logga in hos Klarna www.klarna.se eller kontakta Klarna 08-120 120 10 för att skjuta upp din betalning. Du kan även betala fakturan så justerar vi beloppet när vi mottagit returen.

Reklamation eller felaktig vara

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du få en felaktig vara så ber vi dig kontakta oss så fort som möjligt via epost. Meddela oss vad som är fel med plagget och ta gärna en bild av produkten där felet syns. Vi kommer att kontakta dig med information om hur vi tar ärende vidare.  

Returadress

Boob Design
c/o Texpress Logistik
Kryptongatan 14
431 53 Mölndal

Din vara ligger nu i varukorgen