Leverans & Frakt | Boob Design - Kläder för hela mammaresan!
Hoppa till innehållet

Få upp till 30% rabatt i vår Black Friday Rea!

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Leverans & Frakt

Fraktpriser

  • Sverige: 49 SEK. Fraktfritt vid beställning över 699 SEK.
  • För övriga länder, läs mer här.

Leveranser

Dina varor skickas som paket med PostNord. Du får ett paket-ID för ditt paket i din leveransbekräftelse och du kan enkelt spåra paketet. För leveranser till övriga länder, läs mer här. För städerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, erbjuder vi hemleverans med Airmee.

Order som kommer in före kl 12.00 skickas normalt samma dag eller dagen därpå. Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar. Observera dock att det i enstaka fall kan dröja längre och vi reserverar oss för upp till 10 dagars leveranstid. Orders som kommer in efter kl. 12.00 på fredagar skickas normalt på måndagen påföljande vecka. Vi ansvarar inte för skada till följd av att leveranstiderna överskrids men du har däremot rätt att ångra ditt köp vid utökad leveranstid.

Om varan skadas eller kommer bort under transporten är Boob Design AB betalningsansvarig. Har du fått en skadad eller trasig vara så måste detta meddelas inom 14 dagar.

Ej uthämtade paket

För paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för tur- och returfrakt, administrations- och fakturaavgift.

Transportskador

Upptäcker du att paketet är skadat när du hämtar det hos ditt postombud skall du anmäla det direkt till respektive speditör. Om du upptäcker skador senare kan du kontakta oss på shop@boobdesign.com. Du som kund ansvarar för att varan inte skadas eller kommer bort då du returnerar den till oss.

Din vara ligger nu i varukorgen