Byten & Returer | Boob Design - Kläder för hela mammaresan!
Hoppa till innehållet

Boob använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

OK
Language:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Byten & Returer

Returer

  • Som kund har du alltid 30 dagars retur- och bytesrätt.
  • Fyll i returformuläret och använd den för-printade returetiketten som finns i paketet. Har du tappat bort returformuläret kan du ladda ner en ny här.
  • Lämna in ditt paket till närmaste PostNord-ombud.
  • Vill du byta storlek, färg eller vara ber vi dig returnera varan tillsammans med ifylld retursedel.
  • Kostnad för retur är 59 SEK oavsett paketets storlek och vikt.
  • Produkten som returneras ska vara i oanvänt och oskadat skick, samt ha alla etiketter och eventuell originalförpackning kvar.
  • Du som kund ansvarar för att varan inte skadas eller kommer bort då du returnerar den till oss.
  • Notera kolli-ID på paketet som du sänder i retur till oss och be om kvitto så kan paketet enkelt spåras. 
  • Då vi mottagit och godkänt returen återkommer vi till dig via e-post och informerar om återbetalning.

 

För returer från Norge, klicka här.

För returer från Danmark & Finland, klicka här.

För returer från Tyskland, klicka här.

För returer från övriga länder, klicka här.

Flerprodukts-erbjudande

För produkter köpta i något av våra flerprodukts-erbjudanden, där en eller flera varor returneras, kommer du att betala fullpris för den/de varor som du väljer att behålla. Fullpriset kommer att dras från återbetalningsbeloppet. Om du returnerar hela köpet får du pengarna tillbaka för hela köpet.

Byten

Anteckna vilken vara returen avser och kryssa i "Byte". Skriv tydligt på retursedeln vilken vara, färg och vilken storlek du önskar byta till, ange gärna ett andrahandsval till bytet om ditt förstahandsval har tagit slut. Vi återkommer till dig via e-post och bekräftar att vi tagit emot bytet och informerar om ny leverans av dina nya varor. Du kan endast byta till varor som kostar lika mycket alternativt har ett lägre pris än det du returnerar.

Återbetalning

Återbetalning sker med samma betalsätt som du använde när du handlade. Vi betalar tillbaka värdet för returnerade varor men återbetalar inte den eventuella fraktkostnaden eller andra avgifter som tillkom i den ursprungliga beställningen. Vid ett byte står vi för den nya fraktkostnaden då vi skickar bytesvaran. Normalt tar det ca två-tre veckor från att du skickat din retur till oss innan du erhåller återbetalning.

Vid betalning med faktura från Klarna: vänligen notera att du som kund är ansvarig för att din betalning kommer in i tid till Klarna, vi betalar inga förseningsavgifter. Om du gjort en retur till oss vänligen logga in hos Klarna www.klarna.se eller kontakta Klarna 08-120 120 10 för att skjuta upp din betalning. Du kan även betala fakturan så justerar vi beloppet när vi mottagit returen.

Reklamation eller felaktig vara

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du få en felaktig vara så ber vi dig kontakta oss så fort som möjligt via epost. Meddela oss vad som är fel med plagget och ta gärna en bild av produkten där felet syns. Vi kommer att kontakta dig med information om hur vi tar ärende vidare.  

Returadress och retursedel

Boob Design
c/o Texpress Logistik
Kryptongatan 14
431 53 Mölndal

Retursedel finner du här

Din vara ligger nu i varukorgen