Bästa julklapparna till mamma | Boob Design - Kläder för hela mammaresan!
Hoppa till innehållet

Boob använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

OK
Language:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:
Boob julklappstips mammakläder

Julklappstips för mammor

Planerar du att tillbringa julen på BB, i skidspåret eller kanske i TV-soffan med favoritchokladen? Oavsett vilket kan det vara bäst att säkra upp att du får det du önskar dig allra mest i jul. Här hittar du tips och inspiration till din önskelista.


FÖR EN JUL PÅ BB

boob-giftguide-ls-2-2.jpg

 

Once-on-never-off leggings Gjorda i mjuk, skön lyocell och helt perfekta för gravid- och mammayoga, promenader i parken… och i stort sett allt däremellan.

24/7 BH Den ultimata BH:n för alla dagar i veckan och dygnets alla timmar.

Classic linne Med en flexibel passform och smart amningsfunktion är det ett linne designat för att följa dig genom graviditet och amning.

 


 

_________________________________________________________________


 

FÖR EN JUL I SKIDSPÅRET

boob-giftguide-ls-3.jpg

 

B.Warmer sweatshirt Tröjan som jobbar dubbelt för dig genom både graviditet och amning, tack vare den dolda amningsomlotten, fodrad med smidig fleece som skyddar din byst från kyla och blåst.

Once-on-never-off easy pants Skönt avspända byxor med morotsform, ankelmudd och rymliga sidfickor. Den perfekta kombon av snygg och bekväm, som funkar lika bra på kontoret, gymmet och resan.

24/7 linne - Merinoull Gjort i lyxig merinoull, mjuk nog att bära närmast huden. Ullen håller bysten varm, samtidigt som den andas och transporterar bort fukt.

 

 

____________________________________________________________


 

FÖR EN JUL MED FESTER

boob-twist-dress-gift.jpg

 

Jackie polo-klänning Den perfekta polon har blivit en stilren klänning som jobbar dubbelt under graviditet och amning. Gjord för att växa i takt med magen och försedd med vår smarta amningsfunktion.

Twist klänning Klänningen som tar dig hela vägen från dag till kväll. Dold under twisten ligger vår klassiska amningsomlott, som gör det enkelt för dig att komma åt.

Debbie klänning Här är en klänning som är lika redo för fest som en skön dag på stan. Dold under sidovecket finns vår smarta amningsfunktion.

 

 

_________________________________________________________________


 

FÖR EN JUL I SOFFAN

boob-giftguide-ls-4.jpg

 

24/7 kimono Gjord för att passa alla former, alla tider på dygnet – som morgonrock, skönt mjukisplagg eller kappa.

Jamie stickad tröja Gosa in dig i den här härliga, stickade polon med generöst hög krage. Den har gott om plats för en växande mage och öppningar i sidorna, så att du lätt kommer åt att amma.

24/7 klänning Klänningen som funkar dygnet runt. Under omlottskärningen döljer sig en inbyggd BH där kuporna enkelt viks åt sidan vid amning. Så skön att du kan sova i den, men den sitter så snyggt och har en så fin, djup v-ringning att du kommer vilja bära den dygnet runt.

 


 

_________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

Din vara ligger nu i varukorgen