Hoppa till innehållet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser & returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

Yoga med Hanna Linder

Oavsett om du är gravid för första gången eller en erfaren trebarnsmamma kan det vara svårt att hitta en ledig stund för att fokusera på dig själv. Vi vill inspirera dig att hitta de där stunderna och lät Hanna Linder, nybliven mamma och yogalärare, skapa ett yogapass anpassat speciellt för dig som är gravid eller nybliven mamma. Så om du har möjlighet, blocka in 30 minuters egentid i agendan och njut av några enkla övningar som gör gött för både kropp och själ.

30-MINUTERS YOGAPASS MED HANNA LINDER

 

 


 

HannaYogaPage2.jpg

HannaImages2.jpg

 


 

RÖRELSE 1: MODIFIERAD URDHVA DHANURASANA, WHEEL POSE

Att stärka bäckenbotten och ländrygg är viktigt för alla kvinnor, särskilt under och efter graviditeten. Den här enkla övningen hjälper dig att hitta musklerna i bäckenregionen. Ligg ner på rygg, håll fötterna i höftbredd, tryck fötterna mot golvet och lyft upp höfterna. Rör dig långsamt och fokusera på rörelsen. Försök aktivera din bäckenbotten när du trycker upp höfterna och undvik att använda sätesmuskulaturen. Tänk dig att du ska dra ihop en dragkedja som går från svanskotan fram till blygdbenet. Upprepa 10-15 gånger. Är du nybliven mamma kan du låta din baby vara med i övningen som extra vikt.

 

 


 

RÖRELSE 2: CIRKULÄR RÖRELSE MED ÖVERKROPPEN

Att börja morgonen med en andningsövning kan vara en skön start på dagen. Den här rörelseserien är till för att stretcha ut och bygga upp styrka i de sneda magmusklerna och ländryggen. Rör din kropp i mjuka cirklar och se till att låta ryggraden följa med i rörelsen. Tryck fram bröstet när du rör dig framåt och runda ryggen när du rör dig bakåt. Stretcha ut varje sida genom att hålla handen över huvudet och luta kroppen åt motsatt håll samtidigt som du tittar upp på din hand för att stretcha nacken. Se till att ha båda sittbenen i mattan för att få mer stretch. Kom tillbaka till mitten och njut av fem djupa in- och utandningar. Denna övning kan göras när som helst under dagen och den är säker att utföra både under och efter graviditeten.

 

 


 

HannaImages1New.jpg

HannaYogaPage1.jpg

 


 

As seen on Hanna:

 

Din vara ligger nu i varukorgen