Hoppa till innehållet

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser och returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:
Bästa tipsen för att packa BB-väskan

Packa BB-väskan - Tips & Checklista

Vissa av oss har BB-väskan laddad många veckor inför förlossningen, andra hinner inte mer än att packa ner en tandborste på väg till taxin. Resan till att bli mamma brukar oftast gå bra, oavsett hur mycket eller lite krut man hinner lägga på BB-väskan, men vi vill ändå gärna dela med oss av våra bästa tips till BB-väskan.

På bara några timmar är ingenting sig likt. Varken livet eller kroppen. Borta är den stora spända magen och i famnen har du en bebis, som är hungrig. Som nybliven mamma förtjänar du mammakläder som klarar den förvandlingen. Mammakläder från Boob är gjorda i sköna, flexibla material som anpassar sig smidigt efter din kropp och dina behov. De är försedda med smart multifunktion och fungerar lika bra när du är gravid som när du ammar.

ChecklistSE.gif

När du köper ett plagg från Boob köper du ett plagg som är producerat med omtanke. En del av den kan du själv se och känna när du bär plagget. Det du kanske inte ser är omtanken om dem som berörs av vår produktion, människorna och miljön.  Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här. Framför allt gör vi kläder som har en lång livslängd och som tål att användas, tvättas och älskas, om och om igen.

"I am yours, to love, wash and wear. When you are done with me please hand me over to someone who needs me."

 

 

Din vara ligger nu i varukorgen