Guide till Boobs Fast Food amningsbh| Boob Design - Kläder för hela mammaresan!
Hoppa till innehållet

Boob använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

OK
Language:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:
Fast Food amningsbh

Guide till våra amnings-BH:ar

Alla kvinnor är olika och våra kurvor och former gör oss unika, inte minst när vi väntar barn, och många växer ur sin vanliga BH redan tidigt i graviditeten. Därför kan en BH som anpassar sig efter dig och dina kurvor hela vägen genom graviditet och amning vara ett klokt val både för dig och miljön. Vi har flera typer av BH:ar. Alla är flexibla och sitter lika skönt hela vägen genom graviditet och amning.

Fast Food amnings-BH

Våra Fast Food BH:ar är seamless så att du slipper skavande sömmar och materialen är stretchiga nog att växa med dina bröst samtidigt som de ger ett skönt stöd. Omkretsen ökar du lätt med vår smarta BH-förlängare och kuporna öppnas enkelt med en hand, tack vare clipsen. Fast Food är en superflexibel amnings-BH som smidigt anpassar sig till en kropp i förändring. Och som låter dig amma enkelt och bekvämt. Sist men inte minst ger vi våra BH:ar en flirtig design så att du ska känna dig precis så fantastisk som du är, ända in på huden.

 

Fast Food sport-BH

Allt du önskar dig av en sport-BH och allt du behöver hos en amnings-BH, gjord i fukttransporterande funktionsmaterial som håller dig sval och torr, med snabbtorkande innerkupor i mjuk mesh. Brottarryggen ger full rörelsefrihet, vadderade partier vid axlarna avlastar och det smarta amningsclipet gör att du kan amma enkelt och smidigt. Är du en mamma som tränar hårt (eller bara lite lätt) är det här BH:n din byst verkligen kommer tacka dig för.

 

24/7 amnings-BH

En BH som anpassar sig flexibelt efter storleken på din byst och kommer att sitta lika fint hela vägen genom graviditet och amning. Gjord i mjuk och skön lyocell som transporterar bort fukt och som gör den perfekt även för nattamningar. Smidig omlott-modell där kuporna enkelt viks åt sidan vid amning. Den ultimata BH:n för alla dagar i veckan och dygnets alla timmar - innan, under och efter graviditeten.

 

Vilken amnings-BH ska jag välja?

Vilken modell som passar dig bäst beror på olika saker. Bröstens storlek, till exempel. Har du stor byst kan det vara skönt med en amnings-BH som ger ett fast stöd och avlastar. Är brösten mindre kan en nättare modell passa perfekt. Vi har märkt alla modeller med soft, medium, firm och extra firm support så att du enkelt hittar rätt. Var du vill använda din amnings-BH spelar också roll. På gymmet, i parken, hemma med bebisen? Vi har en amnings-BH för varje behov och tillfälle.

Många mammor tycker det är skönt att ha på sig amnings-BH hela tiden, dag som natt. Då kan det kan vara bra att ha fler än en BH, så att du alltid har en ren och torr till hands.

Behöver du hjälp att hitta rätt BH så är du välkommen att kontakta oss på shop@boobdesign.com så hjälper vi dig!

 

 

Amnings-BH med soft support

 

Amnings-BH med medium support

 

Amnings-BH med firm support

 

Amnings-BH med extra firm support

 

Vilken storlek ska jag välja?

De flesta mammor behöver en större storlek på sin amnings-BH än sin vanliga BH. En del går upp flera BH-storlekar under graviditeten, hos andra blir brösten bara lite fylligare. Den BH-storlek du har de sista tre månaderna innan bebisen föds, är förmodligen den du kommer ha under amningen.

När din bebis fötts kommer mjölkproduktionen igång. De allra första dagarna kan brösten växa överraskande mycket och bli rejält spända. Men det går över. När amningen stabiliseras blir brösten lite mindre och mjukare igen. Och ungefär den storleken kommer de troligen vara tills du ammat klart.

 

Läs våra tips & råd när du ska köpa amnings-BH

Läs mer om hur du väljer rätt storlek i vår storleksguide för BH

 

Hållbart närmast huden

Boob finns för att barn föds. Det är bara naturligt att vi producerar våra amnings-BHar med omtanke om deras framtid. När du köper en Fast Food-BH köper du ett plagg som är producerat med omtanke om både människan och miljön.

Alla modeller i Fast Food är, liksom resten av Boobs kollektion, certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. En certifiering som innebär att samtliga beståndsdelar i plaggen är testade för hälsofarliga ämnen.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här

Din vara ligger nu i varukorgen