Hoppa till innehållet

Fri frakt på beställningar över 699 SEK​​​​​​​​

Sign up och få 10% rabatt på din första order!​

🌱 Klimatkompenserade leveranser & returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:
Guide till våra gravidbyxor

Guide till våra gravidbyxor

Vi tror på att göra kläder som fyller ett syfte – eller flera. Och vi kan inte tänka oss något som är viktigare än att du ska få känna dig lika bekväm som snygg före, under och långt efter graviditeten. Därför vi har designat våra Once-on-never-off underdelar. Tillverkade av hållbara och flexibla material är de sköna som mysplagg men passar lika bra på jobbet och festen. Känner du dig tveksam till att de lever upp till sitt namn – prova dem!

BottomsSS21.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF CROPPED SLACKS

Gravidbyxor gjorda för den där morgonen när dina vanliga byxor bara inte passar längre. Skurna för att sitta perfekt före, under och efter graviditeten med rymliga sidfickor och ben i ankellängd. Den breda mudden i midjan kan vikas upp eller ned över magen, för ett skönt stöd. 

2-CroppedSlacks.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF CROPPED PANTS

Din skönaste vardagsbyxa med en skräddad känsla, sydda pressveck och lite kortare benlängd. Passar fint med sneakers till vardags och stylade med klackar blir de perfekta även på jobbet eller på festen.

4-CroppedPants.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF LOUNGEBYXA

Ord kan inte beskriva hur skön den här byxan är – den måste upplevas. Loungebyxan har långa ben med vidd och vackert draperat fall. Den höga midjemudden, helt utan skavande sömmar, är extra snäll mot dig som har förlösts med kejsarsnitt.

12-LoungePants.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF WIDE PANTS

Stilsäkra looken med en byxa som kan varieras i oändlighet. Men en smickrande vidd är de lika sköna på festen som till vardags och hemma i soffan. 

1-WideLeg.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF EASY PANTS

Ska du tillbringa en avslappnad dag hemma är det här bästa byxan. Den perfekta kombon av snygg och bekväm, som funkar precis lika bra hemma i soffan som på gymmet eller på resan. 

6-EasyPants.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF LEGGINGS

Once-on-never-off leggings är en oumbärlig bas i din gravidgarderob. Gjorda av ett material som är så följsamt att du nästan glömmer att du har dem på dig.
 

5-Leggingss.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF STRAIGHT LEG PANTS

Ett nyckelplagg som får hela garderoben att funka. De optimala byxorna för alla tillfällen, stilar och former. Med ett rakt, smalt ben och en bred mudd i midjan som du enkelt viker upp eller ner över magen, efter behag.

7-StraightLegPants.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF PENNKJOL

 Med den här gravidkjolen i garderoben kan du slappna av: det är en quick-fix som går att kombinera med det mesta. Bli finast på festen med ett par klackar eller skönt avspänd med sneakers.

10-PencilSkirt.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF LÅNG KJOL

En kjol med oändliga möjligheter, med en kjollängd du enkelt justerar efter smak eller förvandlar till en tubklänning. Genom att vrida kjolen kan sprundet nedtill visas fram, bak eller i ena sidan. Skuren för att sitta perfekt både före, under och efter graviditeten.

11-LongSkirt.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF SHORTS

Sköna shorts för varmare dagar och växande magar, designade för att sitta lika fint både före, under och efter graviditeten. Bär den höga midjemudden upp- eller nervikt och bara andas ut… Benet har påsydda pressveck och sköna fickor att vila händerna i.

8-Shortss.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF CYKELBYXOR

90-talsfavoriten som har gjort comeback och synts frekvent på fashionistas världen över. I vår version har den en bred, mjuk midjemudd som du kan vika upp eller ned över magen och sitter lika fint före, under och efter graviditeten.

9-BikeShorts.jpg

 

Shoppa alla gravidbyxor & leggings >
Läs mer om hur du väljer rätt storlek i vår storleksguide >

 

Din vara ligger nu i varukorgen