Hoppa till innehållet

🌱 Klimatkompenserade leveranser och returer

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser och returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:
Guide till våra gravidbyxor

Guide till våra gravidbyxor

Vi tror på att göra kläder som fyller ett syfte – eller flera. Och vi kan inte tänka oss något som är viktigare än att du ska få känna dig lika bekväm som snygg före, under och långt efter graviditeten. Därför vi har designat våra Once-on-never-off underdelar. Tillverkade av hållbara och flexibla material är de sköna som mysplagg men passar lika bra på jobbet och festen. Känner du dig tveksam till att de lever upp till sitt namn – prova dem!

BottomsSS21.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF SLACKS

En skräddad gravidbyxa som är lika dressad som bekväm. Skurna för att sitta lika perfekt före, under och efter graviditeten. Med sidfickor, sydda pressveck fram och ben med avsmalnande skärning i smickrande ankellängd. 

2-CroppedSlacks.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF ANKELLÅNG BYXA

En skräddad gravidbyxa som gör sig lika bra med dina vardagssneakers som jobbloafers. Figurnära passform över stussen och raka ben i smickrande ankellängd med pressveck fram och bak.

4-CroppedPants.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF LOUNGEBYXA

Ord kan inte beskriva hur skön den här byxan är – den måste upplevas. Loungebyxan har långa ben med vidd och vackert draperat fall. Den höga midjemudden, helt utan skavande sömmar, är extra snäll mot dig som har förlösts med kejsarsnitt.

12-LoungePants.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF EASY PANTS

Ska du tillbringa en avslappnad dag hemma är det här bästa byxan. Den perfekta kombon av snygg och bekväm, som funkar precis lika bra hemma i soffan som på gymmet eller på resan. 

6-EasyPants.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF LEGGINGS

Once-on-never-off leggings är en oumbärlig bas i din gravidgarderob. Gjorda av ett material som är så följsamt att du nästan glömmer att du har dem på dig.
 

5-Leggings.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF RAK BYXA

Ett nyckelplagg som får hela garderoben att funka. De optimala byxorna för alla tillfällen, stilar och former. Med ett rakt, smalt ben och en bred mudd i midjan som du enkelt viker upp eller ner över magen, efter behag.

7-StraightLegPants.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF PENNKJOL

 Med den här gravidkjolen i garderoben kan du slappna av: det är en quick-fix som går att kombinera med det mesta. Bli finast på festen med ett par klackar eller skönt avspänd med sneakers.

10-PencilSkirt.jpg

 


ONCE-ON-NEVER-OFF EASY SHORTS

Som namnet ger en vink om är det här gravidshortsen du inte kommer få nog utav. Helt enkelt för att de är så sköna och designade för att sitta lika fint före, under och efter graviditeten. Med vida ben och en något lägre midjemudd håller du dig sval även varmare dagar.

13-EasyShorts.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF SHORTS

Sköna shorts för varmare dagar och växande magar, designade för att sitta lika fint både före, under och efter graviditeten. Bär den höga midjemudden upp- eller nervikt och bara andas ut… Benet har påsydda pressveck och sköna fickor att vila händerna i.

8-Shorts.jpg


ONCE-ON-NEVER-OFF CYKELBYXOR

90-talsfavoriten cykelbyxan har i vår version en bred midjemudd som kan bäras upp- eller nedvikt över magen och är designade för att sitta lika fint före, under och efter graviditeten. Extra mjuk och snäll för dig som har förlösts med kejsarsnitt. 

9-BikeShorts.jpg

 

Shoppa alla gravidbyxor & leggings >
Läs mer om hur du väljer rätt storlek i vår storleksguide >

 

Din vara ligger nu i varukorgen