Hoppa till innehållet

🌱 Klimatkompenserade leveranser och returer

Fri frakt vid köp över 699 SEK

🌱 Klimatkompenserade leveranser och returer

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:
Fast Food amningsbh

Guide till våra amningsbhar

Alla kvinnor är olika och våra kurvor och former gör oss unika, inte minst när vi väntar barn, och många växer ur sin vanliga BH redan tidigt i graviditeten. Därför kan en BH som anpassar sig efter dig och dina kurvor hela vägen genom graviditet och amning vara ett klokt val både för dig och miljön. Vi har flera typer av BH:ar. Alla är flexibla och sitter lika skönt hela vägen genom graviditet och amning.

Vilken amnings-BH ska jag välja?

Vilken modell som passar dig bäst beror på olika saker. Bröstens storlek, till exempel. Har du stor byst kan det vara skönt med en amnings-BH som ger ett fast stöd och avlastar. Är brösten mindre kan en nättare modell passa perfekt. Vi har märkt alla modeller med soft, medium, firm och extra firm support så att du enkelt hittar rätt. Var du vill använda din amnings-BH spelar också roll. På gymmet, i parken, hemma med bebisen? Vi har en amnings-BH för varje behov och tillfälle.

Många mammor tycker det är skönt att ha på sig amnings-BH hela tiden, dag som natt. Då kan det kan vara bra att ha fler än en BH, så att du alltid har en ren och torr till hands.

Behöver du hjälp att hitta rätt BH så är du välkommen att kontakta oss på shop@boobdesign.com så hjälper vi dig!

Amnings-BH med soft support

Amnings-BH med medium support

Amnings-BH med firm support

Amnings-BH med extra firm support

Din vara ligger nu i varukorgen