IRMAOS RODRIGUES - Kläder för hela mammaresan!
Hoppa till innehållet

Boob använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

OK

Fri frakt över 699 kr

Sign up och få 10% rabatt på ditt första köp!

Språk:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:

IRMAOS RODRIGUES

Typ av fabrik: Sömnad
Belägen: Barcelos, Portugal
Certifikat: STANDARD 100 by OEKO-TEX®, GOTS, SA8000
Samarbetet startade: 2012
Fabriken har besökts av Boobs produktionsteam.
 

Irmaos Rodrigues är sedan många år vår största producent. Det är ett familjeägt företag som startade 1987 i Gilmonde i norra Portugal. Lucinda, vår lokala agent, besöker fabriken flera gånger i veckan för att på plats ta hand om olika frågeställningar samt kvalitetssäkra. Tyget stickas och färgas på lokala fabriker med mångåriga relationer, något som garanterar den bästa kvalitet, pris och ledtid. Irmaos Rodrigues är en GOTS-certifierad fabrik, vilket ställer krav på att alla fabriker och övriga enheter i produktionsledet också måste vara certifierade. Samma regel gäller för alla våra produkter som är märkta med GOTS-loggan!

Irmaos Rodrigues är också certifierade för STANDARD 100 by OEKO-TEX® som garanterar plagg som inte innehåller några skadliga kemikalier. De är även SA8000-certifierade, vilket är en certifiering som omfattar arbetarnas rättigheter och som garanterar en bra arbetsmiljö.
 

boob-irmaos-rodrigues-2.jpg
 

Din vara ligger nu i varukorgen