Guide till Boobs Fast Food amningsbh| Boob Design
Hoppa till innehållet

Boob använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

OK
Language:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:
Fast Food amningsbh

Guide till alla våra Fast Food amnings-BH

Alla kvinnor är olika. Våra kurvor och former gör oss unika, inte minst när vi väntar barn. Men många växer ur sin vanliga BH redan tidigt i graviditeten. Att köpa en amnings-BH du bara kan använda några månader tycker vi känns onödigt, både för din plånbok och för miljön. Därför har vi gjort Fast Food, amnings-BH:n som växer i takt med dig och dina bröst. Och som sitter lika skönt hela vägen genom graviditet och amning.

Fast Food amnings-BH är seamless så att du slipper skavande sömmar. Materialen är stretchiga nog att växa med dina bröst och stadiga nog att ge ett skönt stöd. Omkretsen ökar du lätt med vår smarta BH-förlängare. Kuporna öppnas enkelt med en hand, tack vare clipsen. Resultatet är en superflexibel amnings-BH som smidigt anpassar sig till en kropp i förändring. Och som låter dig amma enkelt, bekvämt och med stil.

Sist men inte minst ger vi alla modeller i Fast Food en fin, flirtig design. Vi tycker att du som mamma är fantastisk. Och det är vår mission att du ska känna dig och se precis så fantastisk ut, ända in på huden. 

Vilken Fast Food ska jag välja?

Vilken modell som passar dig bäst beror förstås på olika saker. Bröstens storlek, till exempel. Har du stor byst kan det vara skönt med en amnings-BH som ger ett fast stöd och avlastar. Är brösten mindre kan en nättare modell passa perfekt. Vi har märkt alla modeller med medium, firm och extra firm support så att du enkelt hittar rätt. Var du vill använda din amnings-BH spelar också roll. På gymmet, i parken, hemma med bebisen? Det finns en Fast Food för varje behov.    

Många mammor tycker det är skönt att ha på sig amnings-BH hela tiden. Dag som natt. Det kan vara klokt att ha fler än en BH, så att du alltid har en ren och torr. Fast Food finns i många olika modeller och färger. Undrar vilka som blir just dina favoriter?

Fast Food amnings-BH med soft support

Fast Food amnings-BH med medium support

Fast Food amnings-BH med firm support

Fast Food amnings-BH med extra firm support

Vilken storlek ska jag välja?

De flesta mammor behöver en större storlek på sin amnings-BH än sin vanliga BH. En del går upp flera BH-storlekar under graviditeten, hos andra blir brösten bara lite fylligare. Den BH-storlek du har de sista tre månaderna innan bebisen föds, är förmodligen den du kommer ha under amningen.

När din bebis fötts kommer mjölkproduktionen igång. De allra första dagarna kan brösten växa överraskande mycket och bli rejält spända. Men det går över. När amningen stabiliseras blir brösten lite mindre och mjukare igen. Och ungefär den storleken kommer de troligen vara tills du ammat klart.

Läs mer om hur du väljer rätt storlek i vår storleksguide för BH

 

Hållbart närmast huden

Boob finns för att barn föds. Det är bara naturligt att vi producerar våra amnings-BHar med omtanke om deras framtid. När du köper en Fast Food-BH köper du ett plagg som är producerat med omtanke om både människan och miljön.

Alla modeller i Fast Food är, liksom resten av Boobs kollektion, certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. En certifiering som innebär att samtliga beståndsdelar i plaggen är testade för hälsofarliga ämnen.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här

Toppen
Din vara ligger nu i varukorgen