Gravidbaddräkt | Boob Design
Hoppa till innehållet

Boob använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

OK
Language:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:
Finast på stranden i mammabaddräkt

Finast på stranden – i gamla fiskenät

Mammor är fantastiska och vi vill att du ska känna dig fantastisk även på stranden. Därför har vi gjort en badkollektion med mammabaddräkt och tankini som sitter perfekt och följer din kropp i förändring, hela vägen genom graviditet och amning. Både baddräkten och tankinin har Boobs smarta omlottfunktion som låter dig amma enkelt och snudd på osynligt.

Men hur var det med de där gamla fiskenäten?

Det smidiga, stretchiga materialet är gjort av återvunna fibrer, från bland annat gamla fiskenät som blivit kvar i haven. Övergivna fiskenät skräpar ner haven och stör havsmiljön. Fiskenäten tas hand om av initiativtagare som Healthy Seas (länk) och regenereras sedan till ECONYL®-garn som blir nya hållbara textilprodukter. Och det är detta garn som Boob använder i sin badkollektion.

Genom att simma i Boobs badmode bidrar du till att rena haven och minska sopberget. Fint för både dig, stranden och havet!

Fast Food Tankini

09403-m10.jpg

Set med tankini-topp och bekväm bikinitrosa. Tankinin är försedd med Boobs smarta funktion för amning. Tack vare en dragsko framtill på tankinin kan passformen justeras över bysten så att den sitter lika smickrande både när du är gravid eller ammar. Tankinin har smala, reglerbara axelband och kan bäras som halterneck eller helt tas bort. Snabbtorkande, klortåligt material.

Fast Food Baddräkt

09404-m1

Baddräkt för dig som är gravid eller ammar försedd med Boobs smarta omlottfunktion. Tack vare en dragsko i nederkant av omlotten kan passformen justeras över bysten. Baddräkten är gjord i mjukt stretchmaterial, som även är snabbtorkande och klortåligt. Baddräkten har smala, avtagbara och reglerbara axelband som också kan bäras som halterneck eller helt tas bort.

Toppen
Din vara ligger nu i varukorgen