Tips och råd när du köper amningsbh | Boob Design
Hoppa till innehållet

Boob använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

OK
Language:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:
Bästa tipsen när du ska köpa en amningsbh!

Tips och råd när du köper amningsbh!

En funktionell och bekväm BH är A och O i varje gravid eller ammande mammas garderob. Många upplever att bröstens form förändras redan under graviditeten och det kan vara smart att satsa på en skön BH redan då, som du sen kan använda även när du ammar.

Att hitta den rätta BHn till en kropp i förändring kan vara en utmaning och vi vill gärna dela med oss av våra bästa tips för att du ska hitta en BH som passar fantastiskt på just dig.

En hand innanför
Brösten förändras under graviditet och amning. Därför kan det vara bra att välja en amningsbh där en hand får plats innanför kupan så att den är flexibel i storleken och att det finns plats för amningsinlägg om det behövs.

Skippa skavet
Välj gärna en stretchig och flexibel seamless-BH utan byglar, så slipper du skavande sömmar. Något som kanske är extra viktigt om du använder BH:n när du ammar på natten.

Knäpp ordentligt
Tänk på att elasticiteten i nederkanten av BH:n kan töja sig med tiden. Prova därför ut BH:n med de yttre hyskorna knäppta och välj en BH med mindre omkrets om den glider upp för mycket baktill. Och köper du BH:n i slutet av graviditeten ska du knäppa på de yttersta hyskorna. Då kan omkretsen minskas när bebisen är född. Om BH:n glider upp för mycket baktill, välj en med en mindre omkrets.

Upp och hoppa
När du provar ut BH:n, rör på dig och sträck upp armarna ovanför huvudet och åt olika håll, luta dig framåt eller gå på stället. Då märker du om BH:n ger ett bra stöd och känns bekväm.

Enhandsfattning
För att kunna servera bebisen mat snabbt och smidigt är viktigt att det är lätt att komma åt att amma. Kolla BH-clipsen, går det snabbt att både knäppa upp och stänga dem med en hand?

Klä på dig
Pröva gärna din BH under en topp. Då ser du hur den kommer att se ut under dina kläder.

Hur hittar jag rätt passform?
Spänn och justera axelbanden så att de sitter bra. Kupan ska inte rynka sig eller glida ner över bysten. Gör den det, är kupan för stor. Bysten bör heller inte skära in i kanterna av BH:n, då är kupan för liten.

 

Tips & råd - Boobs Fast Food BH seamless

boob-fast-food-bra

Med våra seamless amnings-BH:ar slipper du skavande sömmar. Materialen är stretchiga nog för att anpassa sig efter bröst som ändrar storlek och stadiga nog för att ge ett skönt stöd. Storleken i omkrets kan varieras med vår smarta BH-förlängare. Kuporna öppnas enkelt med en hand, för smidig amning. Kort sagt, en bekväm och superflexibel amnings-BH som anpassar sig till en kropp i förändring och som funkar hela vägen genom graviditet och amning.


Om du köper Fast Food BH Seamless när du är gravid

  • Om du köper din amnings-BH i början av graviditeten: använd de innersta hyskorna första tiden och låt den växa i takt med dig.
  • Om du köper BH:n i slutet av graviditeten: knäpp den på de yttersta hyskorna först eller använd BH-förlängaren. Då kan omkretsen minskas när bebisen är född och BH:n kommer sitta skönt även efteråt.
  • Tänk på att bröstens storlek förändras när du ammar och att du kan behöva plats för amningsinlägg. 
     

Tips & råd - Boob Fast Food Sport BH

boob-fast-food-sports-bra

Med vår Fast Food Sport BH får du en BH med ordentligt stöd utan att kompromissa med komforten. BH:n har avlastande, vadderade axelpartier och brottarrygg bak för maximal rörelsefrihet. Materialet är fukttransporterande och snabbtorkande, och med en enkel knapptryckning kommer du snabbt och smidigt åt att amma. En amnings-BH med alla egenskaper du söker hos en riktigt bra sport-BH och mer därtill.


Att tänka på när du köper Fast Food Sport BH

Fast Food Sport BH har ett rejält stöd och BH:n ska sitta tight under bysten för att ge bra support. För att välja storlek - mät enligt vår storlekstabell nedan och tänk på att underbystmåttet ska vara tight. 


Vilken storlek ska du välja?
Guide till alla våra Fast Food amnings-BH hittar du här.
 

Toppen
Din vara ligger nu i varukorgen