Amningströja i fleece | Boob Design
Hoppa till innehållet

Boob använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att du fortsätter att använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies

OK
Language:

Vid byte av språk gäller inte din kundvagn längre. Vill du byta språk?

OkejAvbryt ×
Skicka till:
Ready Flex Fleece - amningströjan med amningsfunktion som räddar din vardag

Historien bakom Ready Flex Fleece

Vi kallar den för ett superhjälteplagg, fleecetröjan Ready Flex Fleece. Läs mer om varför den är ett superhjälteplagg och om hur idén till fleecetröjan med extra-allt föddes.

- När jag kom på idén till Boobs patenterade amningsplagg hade jag inte, som många kanske tror, några egna barn. De kom först flera år senare men då i tät följd. Två fantastiska flickor med 21 månaders mellanrum. När min yngsta var nyfödd och ammade hade min äldsta dotter redan lärt sig att gå. Hon var väldigt snabb i benen men hade inte lärt sig att prata och än mindre att lyssna. Jag minns så väl hur jag stod på Mariatorget, här i närheten av Boobs huvudkontor. Vagnen var lastad med handväskan med värdesaker. Jag ammade min yngsta medan min äldsta dotter satte fart mot en trafikerad gata utan att reagera på mina varningsrop.

Den här episoden gav inspiration till att ta fram ett riktigt superplagg som ser till att man är rustad för alla utmaningar som mamma-livet kan tänkas erbjuda. Lösningen blev Ready Flex Fleece. Eller vår 007-tröja som vi även kallar den här på Boob. En fleecetröja fulladdad med praktisk dubbelfunktion för att passa dig både när du är gravid och ammar.

Ett plagg - många funktioner

Det här är alla funktioner vi har arbetat in i superhjältetröjan:

  • Dubbelfunktion för graviditet och amning

  • Boobs smarta amningsfunktion

  • Huva med halsknäppning

  • Ärmslut med värmande mudd och tumhål

  • Förvaringsficka på ärmen, lagom för mobiltelefon

  • Rejäla fickor baktill för förvaring av nappar, näsdukar och annat

  • Sprund med dragkedjor i sidorna för justerbar passform

  • Extra längd baktill som värmer när du sitter på kalla underlag

ready-flex-fleece_många-funktioner_590.jpg

"Det här är tröjan jag själv önskade mig den där dagen för nio år sedan. Jag hoppas att Ready Flex Fleece är en tröja som även du kan få mycket glädje utav."

Mia Seipel, grundare av Boob och upphovskvinna till Ready Flex Fleece

 

Med omtanke om framtiden

Och självklart tycker vi att ett superhjälteplagg för mammor ska vara gjort med omtanke om framtiden. Därför är Ready Flex Fleece gjord av återvunnen polyester. Det behövs 12 stycken 1.5 liters plastflaskor för att göra en Ready Flex Fleece.

Boob-petbottles-sustainable-material

 

Toppen
Din vara ligger nu i varukorgen